Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan irodák - Budapest 2. ker. képes leírás - Budapest 2. kerület.tlap.hu
részletek »

Ingatlan irodák - Budapest 2. ker. - Budapest 2. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Ingatlan irodák - Budapest 2. ker.
Keresés
Találatok száma - 9 db
Zemplén Ingatlan

Zemplén Ingatlan

Az iroda fő profilja a budai zöldövezeti és belvárosi, lakások és házak közvetítése külföldi és magyar bérlők részére. Külföldi bérlőink multinacionális cégek alkalmazottai, egyéb Budapesten tartózkodó külföldi állampolgárok, és követségek munkatársai. Magyar bérlőink cégek, illetve magánszemélyek. A bérleti jogviszony hossza általában 1-4 év, a bérlő cég munkaügyi szabályzataitól és a szerződés egyéb pontjaitól függően. Az ingatlanok bútorral vagy bútor nélkül kerülnek bérbeadásra. A bérbeadónak ingyenes tanácsadás keretében javaslatokat teszünk - a piaci trendek és viszonyok figyelembevételével - a bérleti díj, felszereltség, egyéb szolgáltatások tekintetében.

Piramis Ingatlan

Piramis Ingatlan

Piramis Ingatlan Ügynökség a budai családi házak és luxusvillák specialistája, elsők között alakult még 1990-ben és a mai napig az egyik piacvezető ebben a kategóriában. Nem kell máshol keresgélni ha valaki Budán vagy környékén házat szeretne vásárolni, mert az eladó házak szinte teljes választékát megtalálja itt egy jól használható keresővel vagy a a saját felvételeink vagy társirodáink ajánlatai között. Nagy adatbankkal szívesen kiszolgáljuk az irodaházakban irodát bérelni szándékozó cégeket is. Eladás vagy vásárlás előtt érdemes rászánni egy órát és telefon történő egyeztetés után konzultálni szakértőinkkel, átlapozni 20-kötetes, 1000 ingatlant tartalmazó fényképes katalógusainkból azt a néhány kötetet, ami érdekes lehet. Eladónak azért érdemes eljönni, hogy meg tudja határozni a reális és optimális eladási árat, vevőnek azért, hogy reális képe legyen arról, hogy mit kaphat a pénzéért, és hogy a teljes választékból válassza ki igényei és lehetőségei szerinti legjobbat. Vevőknek a közvetítés díjtalan. Ha nincs a vevőnek saját ügyvédje, a Piramis vállalja a teljes jogi bonyolítást, nagy, kifejezetten ingatlanos gyakorlattal rendelkező ügyvéd közreműködésével a piaci szokásos 1/2 -1% helyett, csakis a cég által közvetített ingatlanok esetében kedvezményes 1/3% (egyharmad százalék) díjazásért.

Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép több nézettel is rendelkezik ilyen például a zöld övezet, megnézhetjük hogy városunk mely részein van több park, füves terület. A legújabb nézet a bűnözési térkép.

Laguna Ingatlanközpont

Laguna Ingatlanközpont

Sürgősen eladná vagy kiadná ingatlanát? Küldje el ingatlana alapadatait, majd szakértő munkatársunk felkeresi Önt! Amennyiben vásárolni vagy bérelni szeretne, tekintse meg kínálatunkat és keressen részletes feltételei szerint oldalunkon. Kínálatunkban megtalálható budakörnyéki települések eladó, és kiadó ingatlanjai, illetve országszerte található különlegességek, kastélyok, kúriák, szállodák, fejlesztési területek. A kiválasztott ingatlanhoz érdeklődés esetén időpont egyeztetéssel munkatársunk elkíséri Önt és a helyszínen bemutatja Önnek. Ha további információra volna szüksége, azt beszerezzük, illetve segítünk a vételi tárgyalások során, igény szerint szerződési, földhivatali bejegyzési, törlési, tisztázási segítséget, szükség szerinti felújítási tanácsot, szakembert biztosítunk. Látogasson el oldalunkra még ma!

Grandcenter

Grandcenter

Nálunk nem kell időt szakítva ránk előre szerződést kötni, az ráér az első bemutató alkalmával! Ehhez Önnek elég elküldeni az ingatlan paramétereit és fotóit, és mi máris foglalkozunk ingatlanával! Igény szerint mi készséggel felmérjük és elkészítjük fotóit! Ügynökségünk lakóingatlanokat jelenleg főként Budapesten, és Pest megyében forgalmaz! Országos szinten foglalkozunk nagy értékű ingatlanokkal, melyek kitűnő befektetési és fejlesztési lehetőséget nyújtanak!

Budai Lakások

Budai Lakások

A legjellemzőbb árfelhajtó tényező a telek elhelyezkedése, lokációja és panorámája mellett, a környezetébe illő, stílusos, igényes épület, és persze a kellemes, gondozott, - vagy szépen kialakítható - nagy méretű kert, amely által az épület kellően szeparált a külvilágtól.

Betty Ingatlan

Betty Ingatlan

Irodánk családi házak, új építésű és használt lakások értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik, elsősorban II.- II/a.- XII. kerületekben, pilisi kistérség területén, Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki településeken. Ingatlan irodánk 2000 óta sikeresen működik, nagy szakmai háttérrel rendelkezik. Célunk Ügyfeleink számára maximális segítségnyújtás a megfelelő ingatlan megtalálásában. Fontosnak véljük továbbá, hogy a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsunk korrekt, szakszerű és megbízható ügyintézést. Igény esetén vállalunk hitelügyintézést, ügyvédi közreműködést. Előre egyeztetve bármilyen időpontban (akár hétvégén is) fogadjuk kedves Ügyfeleinket. Ingatlant vásárló, illetve bérlő részére szolgáltatásunk ingyenes. Több II/a kerületi, illetve Buda környéki ingatlanirodával dolgozunk társirodaként, annak érdekében, hogy megkíméljük Önöket a felesleges utazásoktól, így irodánkban minden kínálatot egy helyen megtalálnak. Amiért érdemes irodánkat választani a szakmai háttéren kívül a családias hangulat, válasszanak minket, hogy együtt megtalálhassuk az Önök számára legmegfelelőbb otthont ingatlan kínálatunkból.

Best Buda

Best Buda

Cégünk a Best Buda Ingatlaniroda immár 15 éve működő budai ügynökségként aktív szereplője a budai ingatlanrégiónak. Tevékenységünk ugyanakkor nem korlátozódik kizárólag a budai kerületekre, mivel számos belvárosi ingatlan értékesítésével, és bérbeadásával is büszkélkedhetünk. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók értékes lakások, családi házak, építési telkek, valamint prémium kategóriás luxusingatlanok is. Irodánk néhány éve ipari és kereskedelmi ingatlanokkal bővítette profilját, mely területet nagy tapasztalattal és szakmai gyakorlattal rendelkező külön munkatárs gondoz. Felkészült, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink igényes és megbízható partnerként segítik ügyfeleinket a tökéletes választásban. Folyamatos szakmai képzésekkel, angol, francia és német nyelven törekszünk ügyfeleink részére minőségi ingatlanközvetítő szolgáltatást nyújtani.

Amadex

Amadex

Cégünk a Amadex Ingatlanközvetítő Kft. budai és belvárosi ingatlanok eladásának, illetve bérbeadásának teljes körű bonyolítását végzi, korrekt ügyintézéssel. Az Ön által eladni, vagy bérbe adni kívánt ingatlant munkatársaink megegyezés szerint a helyszínen felmérik, és 8 éve folyamatosan visszatérő és növekvő ügyfélkörünknek köszönhetően fizetőképes vásárlót, vagy bérlőt keresünk Önnek.

Tuti menü