Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 2. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Reumaspecialista - Matteo [2. oldal]
részletek »

Budapest 2. kerület képes leírás: Reumaspecialista - Matteo [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Reumaspecialista

Reumaspecialista

Fájdalom-rendelő Budapesten az II. kerületben. Exkluzív magánklinikámon várok mindenkit, aki fájdalmaitól meg kíván szabadulni, akinek fontos a gyors, hatékony és tartós fájdalom-csillapítás, mozgásjavítás, gyógyulás . Kérem, olvassa el honlapomon fájdalomról leírt szakmai anyagokat! Ha meggyőződött, egyedi, speciális, általam alkalmazott aktív reumatológia elméleti hátteréről, keressen fel engem a gyors gyógyulása, fájdalom-megszüntetése, mozgás helyreállítása érdekében!

Rendelőintézet

Rendelőintézet

A II. kerületi lakosság alapellátásának terén intézetünk biztosítja a gyermekfogászati-, körzeti védőnői-, iskolaorvosi-, iskolavédőnői- és háziorvosi ügyeleti ellátásokat. Kerületünkben a felnőtt és gyermek háziorvosi szolgálatok, valamint a felnőtt fogászati alapellátás privatizáltak. A lakosság járóbeteg-szakellátását 6 telephelyen végezzük 28 egészségügyi szakmában, melyet kiegészít gondozói hálózatunk (bőr- és nemi beteg-, onkológiai-, pszichiátriai és tüdőgondozó), valamint a gyermek fogszabályozás és a központi telephelyen működő fogászati röntgen. Fontosnak tartjuk a lakosság preventív ellátását, melyet magasan kvalifikált szakorvosok és szakemberek biztosítanak, mind az alapellátás, mind a szakellátás keretein belül. Vezetésünk törekszik az eszköz és géppark folyamatos karbantartására, illetve frissítésére, hiszen ezek a korrekt betegellátás feltételei. Figyelmet fordítunk rendelőink betegbarát, esztétikus és higiénikus megjelenésére. Minden hozzánk forduló páciens egészsége szívügyünk. Szakmai és emberi hozzáállásunkról, betegeink elégedettsége is tanúskodik, melyet folyamatosan mérünk. Színvonalas működésünket bizonyítja a közel 10 éves ISO 9001:2000 minősítésünk is, melynek megtartására mindenkor figyelmet fordítunk.

Remíz Kávéház és Söröző

Remíz Kávéház és Söröző

Távol a város zajától, a Budakeszi úton, a villamosok éjszakai pihenőhelye mellett, egy elhanyagolt ifjúsági eszpresszó helyén, ma Budapest egyik legismertebb vendéglője működik. Az átépítéskor eredetileg kávéházat terveztek, de a közfalak bontásakor az élet átalakította a terveket és 1992 augusztusában, stílusosan megnyílt a Remíz kávéház és söröző. A falakat idővel tágítani kellett és ebben a törzsvendégek is részt vállaltak. Az adományozók téglába vésett nevét bárki megismerheti, amikor a különtermekbe, a kártya-és klubszoba felé vezető folyosón áthalad. Hangulatos kerthelyisége - szaletlijével, Péter János Vladimír szobrászművész tündéri szökőkútjával, ínycsiklandozó látványkonyhájával - pedig kora tavasztól, késő őszig vonzza a vendégeket. A Remíz a társasági élet egyik kedvenc helyszíne, ahová nem lehet úgy betérni, hogy az asztaltársaságokban ne tűnne fel néhány ismerős művész, író, politikus, újságíró, üzletember.

Pro-Nutrion

Pro-Nutrion

Fehérje: minden olyan táplálékkiegészítő, melynek összetétele 55-60%-nál több fehérje, protein összetevőt tartalmaz 100 grammra vetítve. A fehérjék, proteinek részt vesznek az izomépítésben, és alkotják, felépítik az izomzatot. Erősödésre, izmosodásra testsúlykilógramonként 1-3 g/ fehérje/protein felvétele javasolt. Megkülönböztetünk összetételüktől függően különböző fehérje, protein forrásokat. Legnépszerübb a Whey Protein vagy magyarul tejsavó protein, majd következnek a kevert fehérjék, amik tartalmaznak szója, casein, és tejsavó fehérjét. Ezek úgynevezett hosszú hatású fehérjék kategóriába tartoznak, fogyasztásuk lefekvés előtt javasolt. Létezik még tojás fehérje, más néven Egg protein, mely napjainkban drága fehérje forrásnak bizonyul. Tömegnövelő: minden olyan táplálékkiegészítő, mely 100 grammra vetítve 30-40 %-nál kevesebb fehérje, protein összetevőből áll. Mivel a nevében is benne van, hogy tömegnövelő, ezért napi felhasználási igénye 100-150 gramm. Drasztikus, gyors izomnövelők. Rengeteg termék kapható a tömegnövelők csoprtjából, de legnépszerübbek, leghatásosabbak a 15%-os fehérjetartalmúak. Shop ajánlat: Nutrend Mass Gain 14 tömegnövelő! Zsírégető: minden olyan zsírégető tartozik a zsírégetők csoportjába, amik összetételüknél fogva testsúlycsökkenést eredményez.

Prime Steak and Wine étterem

Prime Steak and Wine étterem

A Prime Steak &Wine étterem kimagasló szintű ételválasztékkal, egyedülálló borkínálattal várja Önt is egy felejthetetlenül exkluzív környezetben a II. kerületben. A Prime az a hely, ahol a nagyvárosi elegancia és a laza, könnyed kényelem találkozik, ahol a páratlan ízek, az igazi ?cool? hangulat magas színvonalú kiszolgálással párosul. Küldetésünk, hogy minden szempontból magas színvonalú étkezési élményben részesítsük vendégeinket: kiváló ételek, fantasztikus borlap, kiemelkedő kiszolgálás, és mindezt elegáns környezetben.

PKF hungary

PKF hungary

A Pkf budapesti irodája 1992-ben alakult, magyar könyvvizsgálók tulajdonában áll és 1996 óta a Pkf International teljes jogú tagja, Magyarország területére szóló kizárólagos jogosítvánnyal.Irodánk az elmúlt évek során jelentős hazai és nemzetközi szakmai tapasztaltra tett szert, mára a 10 legnagyobb nemzetközi könyvvizsgáló cég egyike Magyarországon. A tagság feltétele a magas minőségű szolgáltatás, amelyet a Pkf International minőségbiztosítási rendszere garantál.

Pizza Don Pepe

Pizza Don Pepe

A Don Pepe Pizzéria hálózat története több mint 15 éves múltra tekint vissza. Az első étterem a Nyugati téren nyitott meg 1990-ben. Az ízletes pizzáknak, friss ételeknek és az udvarias kiszolgálásnak köszönhetően az étterem hamarosan a város egyik kedvenc pizzázójává vált. A vásárlói igények növekedésével párhuzamosan és a hálózatfejlesztésnek köszönhetően Budapesten és több vidéki nagyvárosban már 33 Don Pepe étterem üzemel. Éttermeink az olasz konyha remekeit és a magyar konyha hagyományos ízvilágát kínálják vendégeink részére. Pizzáink azért is oly ízletesek, mert tésztájuk egy Olaszországból származó titkos recept alapján készül, míg a feltétet válogatott alapanyagokból állítjuk össze.

Piramis Ingatlan

Piramis Ingatlan

Piramis Ingatlan Ügynökség a budai családi házak és luxusvillák specialistája, elsők között alakult még 1990-ben és a mai napig az egyik piacvezető ebben a kategóriában. Nem kell máshol keresgélni ha valaki Budán vagy környékén házat szeretne vásárolni, mert az eladó házak szinte teljes választékát megtalálja itt egy jól használható keresővel vagy a a saját felvételeink vagy társirodáink ajánlatai között. Nagy adatbankkal szívesen kiszolgáljuk az irodaházakban irodát bérelni szándékozó cégeket is. Eladás vagy vásárlás előtt érdemes rászánni egy órát és telefon történő egyeztetés után konzultálni szakértőinkkel, átlapozni 20-kötetes, 1000 ingatlant tartalmazó fényképes katalógusainkból azt a néhány kötetet, ami érdekes lehet. Eladónak azért érdemes eljönni, hogy meg tudja határozni a reális és optimális eladási árat, vevőnek azért, hogy reális képe legyen arról, hogy mit kaphat a pénzéért, és hogy a teljes választékból válassza ki igényei és lehetőségei szerinti legjobbat. Vevőknek a közvetítés díjtalan. Ha nincs a vevőnek saját ügyvédje, a Piramis vállalja a teljes jogi bonyolítást, nagy, kifejezetten ingatlanos gyakorlattal rendelkező ügyvéd közreműködésével a piaci szokásos 1/2 -1% helyett, csakis a cég által közvetített ingatlanok esetében kedvezményes 1/3% (egyharmad százalék) díjazásért.

Parner Ingatlanközvetítés

Parner Ingatlanközvetítés

Irodánk, Buda II/A kerület tapasztalt ingatlan specialistájaként, a legnagyobb választékban foglalkozik budai, pesthidegkúti ingatlanok adás-vételének szakszerű közvetítésével. Ajánlataink között számos ingatlan található a francia iskola és az amerikai iskola közelében is, illetve a környékbeli agglomerációban (Solymár, Nagykovácsi, Remeteszőlős). Honlapunkat rendszeresen frissítjük, így elavult, aktualitását vesztett információkkal nem fog találkozni!

Hirdetés
Panoráma Röntgen - VIP Dentala Budapest

Panoráma Röntgen - VIP Dentala Budapest

A korszerű képalkotó technológia a pontos fogászati diagnózis felállításának alapfeltétele. Panoráma röntgen felvételeink segítségével a probléma könnyen lokalizálható, a kezelés egyszerűen tervezhető. Szakképzett munkatársaink szeretettel várják második kerületi rendelőnkben, a Tölgyfa utcában. VIP Dental fogászati röntgen még szombaton is. Sürgős fogászati ellátás esetén is állunk rendelkezésére, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetőek vagyunk.

Önvédelem oktatás

Önvédelem oktatás

Önvédelem Akadémia - hatásos önvédelmi óra a fűvárosban. A küzdősportok az önfejlesztés színes akadémiái. Közéjük tartoznak az Önvédelem Akadémián tanított különféle stílusok is. A technikai mozzanatokon kívül türelmességet, tiszteletadást és önismeretet oktatnak a mesterek. A legtöbb embernek az önvédelem olyan cselekedetek összefoglalását jelképezi, amelyek segítségével el tudjuk hárítani az felénk irányuló támadásokat, és adott esetben egy hatásos visszatámadással véglegesen kihátráljunk a nem kívánt helyzetből. Lényeges felismerni, hogy a harcművészet gyakorlása, így az önvédelem sem valamiféle egyházi vagy bölcseleti cselekvés (taoista, buddhista filozófiák tanulmányozása) hanem ennél sokkal több, egy spirituális út.

Otthontérkép

Otthontérkép

Az Otthontérkép egy új formabontó ingatlanportál, ami a többitől eltérően egy izgalmas felülettel várja az odaérkező böngészőket. Nem a megszokott felsorolás és kiválasztás menüpont fogad minket a nyitólapon, hanem egy országtérkép!! A térkép parcellákra van lebontva, így könnyebben találjuk meg a számunkra megfelelő települést,várost,kerületet. A térkép több nézettel is rendelkezik ilyen például a zöld övezet, megnézhetjük hogy városunk mely részein van több park, füves terület. A legújabb nézet a bűnözési térkép.

Net Corner Tenisz Pálya

Net Corner Tenisz Pálya

Kellemes hangulatú klubunkba várunk mindenkit, aki szívesen üti el idejét teniszezéssel. Salakos pályáinkon (amelyek télen fedettek) teniszoktatást is vállalunk mind felnőttek, mind gyermekek számára! Érdeklődni lehet telefonon, de a pályafoglalás személyesen történik!

Náncsi Névi Vendéglátása

Náncsi Névi Vendéglátása

Történt, hogy fél évtizedig tengerjáró hajók fedélzetén szolgáltam. Megunva az állandó ringást a lábam alatt, elégelve a kalandot, partra léptem. Elhatároztam, hogy olyan vendéglőt nyitok, ahol mindennek az ellenkezőjét fogjuk csinálni: ha máshol az étel sokba kerül, itt olcsóbb, ha a túrógombóc amott kicsi, akkor nálunk nagy, vagy inkább óriási, és ellenállhatatlanul rezeg prézliköpönyegében, tejfölsipkájában; a bableves illatos és gazdag; ha úgy esne jól, csíp a lecsó; a sonkás kocka dombnyi a tányéron és nagyon finom; a befőttekkel és savanyákkal dugig a polcok, és a vendég azt választja, amelyik csak tetszik, hogy úgy érezhesse magát nálunk, mint egykor a nagymama konyhájában. Az én nagymamámat Náncsinak hívták. Neki állítunk emléket vendéglőnk nevében. Aztán barátommal, Nyerges Gáborral keresni kezdtük azt az embert, akinek a mi szakácssüvegünk illik a fejébe; valakit, aki úgy készíti az ételt, hogy a vendég sajnálkozik: az evőeszköz használatával le kellett szoknia arról, hogy mind a tíz ujját megnyalja.

Móricz Zsigmond Gimnázium

Móricz Zsigmond Gimnázium

A nagy magyar íróról elnevezett budapesti Móricz Zsigmond Gimnázium 1955-ben kezdte meg működését a II. kerület Lórántffy Zsuzsanna utca 3. szám alatt. A politikai rendszerváltást megelőző években az állam és egyház közötti megállapodás eredményeként az iskola épülete visszakerült jogos tulajdonosa, a református egyház kezébe. Gimnáziumunk további működése érdekében az állam vállalta új iskola építését, mely gyors ütemben 1,5 év alatt elkészült. Így 1992 szeptemberében a Rózsadomb tetején, csodálatos panorámájú környezetben folytathatta munkáját az iskola.

Menta Terasz

Menta Terasz

A Menta Terasz ma tipikus multikulturális szórakozóhely, a tetőteraszon lounge, a földszinten étterem, a pinceszinten klub működik, koncertszínpaddal, táncparkettel és gyertyafényes vacsoraszínházzal. Vendégünk választhat a mediterrán udvar, a gyarmati hangulatú tetőterasz, a kreol éttermi rész és a modern pinceklub bárpultjai, táncparkettjei között. Szakértő, figyelmes pincérek, barátságos fogadtatás! Az exkluzív étterem egyedi étlapján szerepelnek mind a hagyományos-magyaros ízek, mint franciás-kreolos kombinációk.

Matteo Étterem

Matteo Étterem

Budapest elegáns lakóövezetében, Pasaréten található a bauhaus stílusban berendezett Matteo étterem. Csikós Mihály, belsőépítész által tervezett kávéház és a stílusos étterem harmonikusan illeszkedik a Pasaréti tér, a ferences templom és az 5 busz végállomásának műemlék együttesébe. Az 50 személyes, légkondicionált étterem különleges hangulatát jól egészíti ki a látványos, parkosított kert. A kényelmes, árnyékolt terasz kellemes atmoszférát teremt az ebédelők számára. Az estéket pedig egyedivé varázsolja a különböző fényekkel, fáklyákkal megvilágított park. A halk, klasszikus jazz zene, ételválaszték, a berendezés mind, mind a harmincas évek, bauhaus stílusú de újra törekvő Budapestjét idézi.

Tuti menü