Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 2. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Matracok - Hotel [3. oldal]
részletek »

Budapest 2. kerület képes leírás: Matracok - Hotel [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Matracok, ágyak

Matracok, ágyak

Profilunk matracok, matracvédők, ágyak, ágyrácsok, ágyneműk, párnák, paplanok, felületjavítók, gyermekáruk értékesítése. Próbálja ki otthon matracainkat melyek egyedi méretre, formára készített termékek. Kínálatunkban közel 400 féle termék, több mint 110 matractípus van. Ha a leírások, képek alapján nem tud dönteni, jöjjön el mintaboltjaink valamelyikébe és próbálja ki a matracot, tapintsa, nézze meg egyéb termékeinket. Üzleteink, kereskedelmi partnereink készségesen állnak rendelkezésükre és adnak személyre szabott tanácsokat a legmegfelelőbb ágyneműk, ágyak kiválasztásában.

Margitkert Vendéglő

Margitkert Vendéglő

A Rózsadomb aljában található Margitkert Vendéglő 1780 óta várja az idelátogatókat. Mi sem szolgál jobb ajánlólevélként, mint a falainkat borító képek sokasága: Francois Mitterand, Tony Curtis, Margit hercegnő, Alain Prost, Helmut Kohl, Olof Palme, Francesco Cossiga, Willy Brandt és Václav Havel csak néhányak azok közül, akik már jártak nálunk és étlapunk különlegességei mellett vendégszeretetünket is megízlelték. Reméljük, mihamarabb Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

Már-Ton

Már-Ton

Cégünk 1994-ben alakult. Fő szakterületünk a professzionális hangosítások, tájékoztató rendszerek, konferencia- és tolmácsrendszerek tervezése, gyártása és üzembe helyezése. Korábbi szakmai és vezetői gyakorlatomat felhasználva hoztam létre a vállalkozást, melyet a Beagban és más a szakmával foglalkozó vállalkozásban szereztem. Az általunk tervezett berendezések, rendszerek megvalósításánál fontos szempont az egyszerű kezelhetőség, a megbízhatóság és a jó minőség. Tervezéskor az egyedi igényeknek legjobban megfelelő áramköri megoldásokat készítjük el. Mikrofonoknak és hangsugárzóknak a felhasználó szempontjából megfelelő típust választjuk ki. A tervezésen és kivitelezésen túl vállaljuk rendszereink karbantartását is.

Luxusbau Kft.

Luxusbau Kft.

Legfontosabb szempontunk, hogy az igényes külső megjelenés és környezet hosszútávon megbízható, színvonalas belső műszaki megoldásokkal és részletkialakításokkal párosulva tartósan és gazdaságosan szolgálja a ügyfeleink igényeit.

Lugas Vendéglő

Lugas Vendéglő

Ha Budán járnak, és megéheznek, szeretettel várjuk Önöket, patinás vendéglőnkben, a Lugasban. Az étterem házias ízeivel, családias hangulatával, udvarias személyzetével - 100 férőhelyes kerthelyiségével, 120 férőhelyes, légkondicionált, kertkapcsolatos különtermével, valamint a közel 100 fős belső terével - igyekszik elérni, hogy Önök valóban kedves vendégnek érezhessék magukat. Az esti vacsorát 7 órától élő zenével alakítjuk egész estés programmá.Családi és céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Várjuk Önöket a budai Lugas vendéglőben!

Londra Üzleti Megoldások

Londra Üzleti Megoldások

Kis, rugalmas, de tapasztalt és hatékony ügynökség vagyunk. Partnereink között jól ismert márkákkal bíró multinacionális cégek, kis- és közepes hazai vállalatok és mikro vállalkozások is megtalálhatók. Mindannyian megtalálják nálunk, amire szükségük van. Mert számunkra az elkötelezettség, az Ügyfél iránti figyelem és odaadás nem az elköltött büdzsé nagyságától függ.

Laguna Ingatlanközpont

Laguna Ingatlanközpont

Sürgősen eladná vagy kiadná ingatlanát? Küldje el ingatlana alapadatait, majd szakértő munkatársunk felkeresi Önt! Amennyiben vásárolni vagy bérelni szeretne, tekintse meg kínálatunkat és keressen részletes feltételei szerint oldalunkon. Kínálatunkban megtalálható budakörnyéki települések eladó, és kiadó ingatlanjai, illetve országszerte található különlegességek, kastélyok, kúriák, szállodák, fejlesztési területek. A kiválasztott ingatlanhoz érdeklődés esetén időpont egyeztetéssel munkatársunk elkíséri Önt és a helyszínen bemutatja Önnek. Ha további információra volna szüksége, azt beszerezzük, illetve segítünk a vételi tárgyalások során, igény szerint szerződési, földhivatali bejegyzési, törlési, tisztázási segítséget, szükség szerinti felújítási tanácsot, szakembert biztosítunk. Látogasson el oldalunkra még ma!

L.C. Bt. Fordító Iroda

L.C. Bt. Fordító Iroda

Az L.C. Szolgáltató Betéti Társaság - rövid nevén L.C. Bt. - 1990. december 5-én alakult, elsődlegesen fordítási és tolmácsolási feladatok ellátására, illetve ezen tevékenységek szervezésére. Az iroda mindezek mellett saját tolmácstechnikai berendezések biztosításával is segíti Ügyfelei számára az igényes rendezvényszervezést és lebonyolítást.

Könyvelés

Könyvelés

Társaságunk számos nagyvállalati, kis- és középvállalati referenciával rendelkezik mind a hazai, mind a multinacionális környezetben működő vállalatok körében. Profilunkat bővítettük a megrendelőink egyre gyakoribb igénye szerint, a tavalyi évben jócskán megnövekedett vagyonosodási vizsgálatra történő felkészítéssel és képviselettel is.

Hirdetés
Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Szeretné ha weboldala látogatottsági adatai növekednének? Honlap készítéssel vagy pedig webáruházának beindításával kapcsolatban lenne szüksége segítéségre? A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. minden ilyen esetben tud optimális megoldást kínálni Önnek! Szolgáltatásaink között megtalálhatók a Google hirdetések, a Youtube hirdetések, a webfejlesztői tevékenységek, a keresőoptimalizálás és egyéb közösségi szolgáltatások is. A részletekért tekintse meg honlapunkat, ahol betekintést nyerhet eddigi referencia munkáinkba is! Forduljon hozzánk bizalommal, biztosíthatjuk róla, hogy nem fog csalódni! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkat illetően, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

János Kórház

János Kórház

A középkori központot képező Buda ellenében a Duna bal partján a 18. században Pest erős fejlődésnek indult. Nemcsak modern paloták, bérházak, közigazgatási épületek, hanem a tudomány, oktatásfellegvárai, így a kórházak, klinikák döntő része Pestre került. A budai terület inkább kirándulóhelyként jött szóba, de a század vége felé a lakosságerősen megszaporodott. Ezért született meg l887. június 28-án Budapest, fő és szék város törvényhatóságának közgyűlésén, hogy az addig tervbe vett régi Szent János Kórház bővítése helyett a 87. évi 534. határozatában megjelölt 300 ágyas új kórház építését rendelték el, amely későbbiekben új Szent János Kórháznevet kapta.

International House Nyelviskola

International House Nyelviskola

Az International House Budapest a világ egyik legjelentősebb nyelviskola hálózatának, az International House Világszervezetnek tagja, ami több mint 130 iskolát működtet a világ 40 országában. A budapesti International House nyelviskola (Ih) 1983 óta tagja az International House nemzetközi hálózatának. Ami sikeressé tesz minket, az oktatási módszerünk és a minőség, amihez ragaszkodunk. Minden tanárunk és tanárképző tanárunk elhivatott szakember, szakmájuk legjobbjai.

Implantcenter fogászat

Implantcenter fogászat

Az Implantcenter - Budapest 2. kerületében- egyik legkorszerűbben felszerelt fogászat és szájsebészet klinikája. Pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, komplex fogászati és szájsebészeti ellátást biztosítjuk kiemelkedő ár-érték arányban. Magasan kvalifikált szakembereink, a legújabb és legmodernebb gépeket, eszközöket használják. Tudják, hogy mindenki egészséges, szép fogakat és tökéletes, ragyogó mosolyt szeretne. Ennek elérése csak gondosan megtervezett és kivitelezett fogászati kezelésekkel érhető el. Klinikánk ezt a gondosságot nyújtja Önnek. Munkánkat átszövi az empátia, az emberközpontú hozzáállás, mellyel már a recepciós pultnál találkozik a Páciens. Ez az emberközpontúság visszaköszön a fogorvosi széktől a kezelést követő kontrollvizsgálatok befejezéséig. A kapcsolatfelvételt követően elsődleges feladatunk a Pácienseink félelmének eloszlatása, olyan páciens-orvos viszony kialakítása, amely a bizalomra épül. Érezzék biztonságban magukat a fogorvosi székben, merjék vállalni a szükséges beavatkozást, kialakítva bennük az igényt a rendszeres fogápolásra.

II. Rákóczi Ferenc Gimnázium

II. Rákóczi Ferenc Gimnázium

Iskolánk a 2009/10-es tanévet a csodálatosan felújított, korszerűsített és kibővített épületben kezdi, a Keleti Károly utcában. Az új iskolaépület nemcsak tisztára festett falakat és vadonatúj bútorokat jelent, hanem korszerű oktatási környezetet is, amelyben diákjaink jól érzik magukat, miközben az ismereteik bővülnek, és a személyiségük harmonikusabbá válik.A megújult könyvtár, berendezése és tartalma is a XXI. századnak megfelelő, hiszen a könyvek mellett videó és CD-tár, Internet kapcsolattal rendelkező számítógépek állnak az olvasók rendelkezésére.

II. Kerületi Vadrózsa Restaurant

II. Kerületi Vadrózsa Restaurant

Elegáns barokk villában, egész évben gazdagon pompázó növényekkel fogadja a kikapcsolódásra, ünneplésre vágyó vendégeket. Megőrizve a villa patinás enteriőrjét, virágos kertekkel körülvett légkondicionált termek szolgálnak az ételek-italok élvezetére. Vetter Margó, a tulajdonos 1969 óta kifinomult érzékkel segíti a vendégek egyéni elképzeléseinek valóra váltását. Anderlik Zsolt, a nemzetközi tapasztalattal rendelkező séf és csapata készíti az étterem törzsvendégeinek és az étterembe először látogatóknak a hagyományos magyar hideg libamájat, a francia libamájpástétomot, a grillezett libamájat, fogast, lazacot, őzet, steaket s egyéb finomságokat tartalmazó ételsort. Az étkekhez a nemzetközi italsorból és a világhírű magyar pincészetek boraiból választhatnak. A gasztronómia élvezetét az elegánsan barátságos környezethez illő, intim zongorajáték koronázza meg.

II. Kerületi Nyelvoktatás

II. Kerületi Nyelvoktatás

10 érv az IBC mellett: akkreditált intézmény, szakképzési alap terhére elszámolható képzések, akkreditált programok, áfa mentesség, évtizedes tapasztalat a céges nyelvoktatás területén, közel 1000 elégedett hallgató, anyanyelvi tanárok-kizárólag nyelvtanári végzettséggel, magas hatékonysági mutatók, proaktív adminisztrációs háttér, 60 fős tanári kar, kurzusok az ország egész területén.

Hotel Papilon

Hotel Papilon

A Hotel Papillon Budapest legszebb részén csendes, nyugodt környezetben a Rózsadombon található, csak néhány percnyire a város központjától és gyalogosan 10 percre a Budai Vártól. A családias jellegű hotel 20 szobája és apartmanjai 50 fő elszállásolására alkalmas (10 darab kétágyas, 3 darab egyágyas, 4 darab háromágyas és 3 darab négyágyas elosztásban) A szobák igény szerint pótágyazhatóak.

Tuti menü