Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 2. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hotel - ECC [4. oldal]
részletek »

Budapest 2. kerület képes leírás: Hotel - ECC [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Hotel Budapest

Hotel Budapest

Körös-körül Budapest. Zöld környezetben, a Budai Hegyek lábánál csodálatos kilátással a Budai Várnegyedre. Élvezze a szálloda szobáiból a lélegzetelállító körpanorámát, melyet az épület egyedülálló szerkezete nyújt. Maradjon távol a közlekedési dugóktól, és hagyja autóját a szálloda parkolójában! 280 klimatizált szoba és 9 lakosztály, hajszárító, telefon, rádió, minibár, TV, fizetős mozi csatorna. Dohányzó és nem dohányzó szobák.Parkoló, Business center, széf, wifi, szobaszerviz, szauna, ajándékbolt. Budapest étterem nemzetközi és hazai ízekkel, nyáron hangulatos terasszal. Kávézó.

Helyszíni szőnyegtisztítás gyors kiszállással

Helyszíni szőnyegtisztítás gyors kiszállással

Cégünk szőnyegtisztítással, kárpittisztítással foglalkozik Budapesten és vonzáskörzetében. Szolgáltatásaink háztól-házig szólnak, tehát szőnyegeit elvisszük otthonából és míg a tisztítás tart, Ön továbbra is végezheti a mindennapi teendőit, feladatait valamint nem kell tartania a tisztítás során a lakás levegőjébe jutó portól sem. Ha sok és nehezen mozdítható szőnyegekről van szó vállaljuk a szőnyegek helyszíni tisztítását is, amennyiben az megoldható. Várjuk magánszemélyek és cégek jelentkezését is! További részletekért, hívjon minket bizalommal hétköznap és hétvégén egyaránt!

Harmónia Táncklub

Harmónia Táncklub

Ez a Magyarországon, Budapesten 1987-ben alapított, társastáncokkal foglalkozó klub képviseli az alternatív, de ugyanakkor kulturált és állandóan bulizó-bálozó-társasági életet kedvelő táncosok / fiatalok / örök ifjak társaságát! Nálunk számíthatsz sok mosolyra, barátokra, rengeteg eseményre, a társastánc keretein belül! Forgasd hasznosan honlapunkat, mely rendszeresen bővül az aktuális információkkal.

Harcművészet Akadémia

Harcművészet Akadémia

A harcművészet kifejezés alatt alapjában véve az olyan áramlatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy spirituális tartalom is van. Ilyenek például a következők: aikido, kung fu, tai chi, stb. Általunk oktatott kung fu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan Shaolin Duan Quan. Fontosabb a harcművészetben a tökéletes harc, illetve a szép diadal, mint a hatásos harc. Ezekből következik, hogy egy szép küzdelemben alul maradni akár lehet győzelem is. A harcművészet a fizikum és a szellem művészete testi oldalról nézve. Az ember egyik legkorábbi igényén a védekező és támadó ösztönein alapul. A harcművészet és a küzdősport szavakat sokszor ugyanabban jelentésben használják. Lényeges felismerni, hogy a különböző küzdősport/harcművészeti fajtákat megnézve a két szó és tartalmuk között óriási a különbség.

Grandcenter

Grandcenter

Nálunk nem kell időt szakítva ránk előre szerződést kötni, az ráér az első bemutató alkalmával! Ehhez Önnek elég elküldeni az ingatlan paramétereit és fotóit, és mi máris foglalkozunk ingatlanával! Igény szerint mi készséggel felmérjük és elkészítjük fotóit! Ügynökségünk lakóingatlanokat jelenleg főként Budapesten, és Pest megyében forgalmaz! Országos szinten foglalkozunk nagy értékű ingatlanokkal, melyek kitűnő befektetési és fejlesztési lehetőséget nyújtanak!

Gésa szépségszalon

Gésa szépségszalon

Szolgáltatásaink: -Az Ultratress hajhosszabbítási módszer amely egyike a legszebb hajhosszabbítási technikáknak. -A hőillesztéses hajhosszabbítási technikánál a haj nem veszti el a tincsességét, kézzel, újjal bele lehet túrni. A felrakási technika azonos az ultrahangos, digitális módszerekével. -Swarovski kristállyal díszített hajtincsek, selyemvirágok, hajláncok, felfűzhető gyöngyök. -Mikrokamerás hajvizsgálat a hajas fejbőr problémáinak, a hajgyökérszerkezet, hajszálvégek állapotának felmérésére szolgáló éles és tiszta fókuszált képet adó vizsgálati módszer.

Futópad pláza

Futópad pláza

A legnagyobb futópad kínálat a magyar futópadok piacán! Futópad szállítás: Ingyen az ország egész területére! Menete: online vagy telefonos futópad megrendelése után, értékesítő munkatársunk felhívja Önt telefonon kiszállítási időpont egyeztetésre, és futárral küldjük az Önnel egyeztetett időpontban. Budapesten a futópadok beüzemelése ingyenes!!! Ha megbízható futópad márkában gondolkodik, vagy szeretné a legnagyobb futópad kínálatot egy helyen látni, keresse a futopad-plaza üzleteit!

Futópad diszkont

Futópad diszkont

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Az áruházban található termékek között a 'Termékek' menüpont segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat. Az 'Akciós termékek' kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a 'készlet erejéig' megjelölés. A 'Többet olcsóbban' menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Az 'Újdonságok' menüpontban találhatók a webáruház kínálatában újonnan megjelenő termékek. Ha bővebb információt szeretne kapni egy termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a 'Termék részletek' oldalra jut el. Webáruházunkban megjelenített termék árak bruttó árak, az ÁFA összegét is tartalmazzák.

Futópad depo

Futópad depo

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az 'Információk' menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Hirdetés
Futópad

Futópad

Futópad vásárlás előtt, nézze meg a legújabb futópad értékelésünket és minősítésünket. Több mint 30 Magyarországon megvásárolható futópadot vizsgáltak meg a szakértők, felhasználók, és a fogyasztók . Az Ő véleményeik, és visszajelzéseik alapján állítottuk össze a következő futópad értékelést. A futópadok értékelésnél a következőben leírt tulajdonságokat vettük alapul: Futópad Motor A futópad motor az egyik legfontosabb összetevő futópad vásárlásnál. Ez adja meg a futószőnyeg sebességét és teljesítményét. Ha összehasonlítjuk a futópad motorok teljesítményét, akkor mindig a folyamatos teljesítményt vegyük alapul és ne a maximális lóerőt. A csúcs teljesítmény általában jóval magasabb de rövidebb ideig tart, mint egy folyamatos teljesítmény. A futópad folyamatos teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely futópad a legalkalmasabb edzésünk elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a motor lóereje annál nagyobb teljesítménnyel tud működni a folyamatos terhelésnél. Sajnos nincs hivatalos előírás a futópad folyamatos terhelésének kiszámítására, ezért gyakran a futópad gyártók eltúlozzák a tényleges, folyamatos lóerő nagyságát. A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

Fogorvos - MXdent Rendelő

Fogorvos - MXdent Rendelő

Az MXdent Fogászat teljes körű ellátást nyújt, amelybe ugyanúgy beletartozik a fogtömés vagy a fogpótlás elkészítése, mint a fogfehérítés. Rendelőnkben minden fogorvos kulcsfontosságúnak tartja, hogy a kezelés fájdalommentes legyen. Korszerű technológiával és eszközökkel dolgozunk, amelyek minőségében teljes mértékben megbízunk. Ezért kínálunk garanciát az általunk készített tömésekre, fogpótlásokra és implantátumokra. Könnyen megközelíthető helyen, Budapest II. kerületében várjuk pácienseinket.

Fogászat Budapest - II.kerület

Fogászat Budapest - II.kerület

Minden igényt kielégítő budapesti fogászatunkat a Lukács fürdő gyönyörű épületében rendeztük be. Magasan képzett specialistáink szaktudása és a legmodernebb berendezések garantálják, hogy Ön elégedett lesz a kezeléssel. Legyen szó egyszerű tömésről, gyökérkezelésről, felnőtt vagy gyermek fogszabályozásról, fogbeültetésről, vagy bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásról, korszerű eljárásaink szavatolják, hogy nálunk a fájdalommentes fogászat nem csak üres frázis. Az elvégzett beavatkozásokra fogorvosaink teljes körű garanciát vállalnak.

Fogászat - Mxdent -

Fogászat - Mxdent -

Az MXdent Fogászat várja kedves pácienseit. Fogorvos rendelőnk kialakítása során igyekeztünk, hogy a lehető legkorszerűbb eszközök segítségével, és szakmai tudásunk legjavával, nyugodt, barátságos körülmények között nyújtsunk minőségi fogászati ellátást minden betegünknek. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő felvilágosításra, a megelőzésre és a szájápolási tanácsadásra is.

Fitneszgépek

Fitneszgépek

Fitneszgépek, kondigépek és egyéb sporteszközök - mindent egy helyen! A Fitneszgepek weboldala egy magyar fitneszgép, kondigép kiskereskedés, mely hatalmas választékú futópad, elliptika, szobakerékpár és kondigép márkák, mint a BH Fitness, Body Solid, LifeGear, Powerline, Steelflex, Ruiling Rising, Kettler, Robust, Bremshey, Tunturi, Panatta, Body Sculture, NordicTrack és Pro-Form kínálatával találkozhat. Vásároljon kizárólag az importőrtől! Megvalósítjuk, megtervezzük álmai konditermét, jöjjön be hozzánk személyesen vagy hívja fitnesz szakértő kollégánkat.

Étterem Szépjuhászné

Étterem Szépjuhászné

A Szépjuhászné Étterem a Máv Rt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút Szépjuhászné állomásán található. Az étterem helyiségeit az állomásépületben alakították ki. Az étterem elsődleges szolgáltatása az á la carte étkezés. Az étteremhez kerthelyiség is tartozik. Az étterem konyhájának kínálata a magyaros ételekre épül. Az étterem Buda belső negyede felől a Budakeszi úton, a Dunántúl irányából Budakeszin keresztül könnyen megközelíthető.

English Gym

English Gym

Magyarországon az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztető foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a gyermekeket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre. Angol nyelvű, vidám, pergő mondókák, dalok adják a "gymnastic" alaphangulatát, ezeknek a ritmusára zajlik a torna, mozgás, játék. A torna 45 perces, a gyerekek angol nyelvű irányítással tornáznak, mozognak, játszanak saját életkoruknak megfelelő módon.

ECC Budapest

ECC Budapest

Az Europa Hotels &Congress Center Budapest zöldövezetében fekszik a Budai hegyek lábánál, tíz percre a városközponttól. A komplexum részeként 2006 áprilisában nyitotta meg kapuit az Európa Kongresszusi Központ, amely 7000 négyzetméter alapterületével és a legmodernebb technikai megoldásokkal Budapesten egyedülálló konferencia központ és rendezvény helyszín. A standard és superior szobák kényelme mellett a szálloda rekreációs és gasztronómiai szolgáltatásai, valamint a Budai hegyek közelsége is a vendégek kikapcsolódását szolgálják akár üzleti útra, akár pihenni érkeznek hozzánk.

Tuti menü