Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 2. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Deltarm - Betty [5. oldal]
részletek »

Budapest 2. kerület képes leírás: Deltarm - Betty [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Deltarm Kft.

Deltarm Kft.

Elsődleges fontosságú számunkra, hogy ügyfeleink a lehető legjobb minőséget kapják, ezért nagy gondossággal választjuk meg beszállítóinkat, hogy a későbbiekben az ügyfél ne a reklamációk miatt járjon vissza cégünkhöz, hanem egy megbízható hátteret és biztos pontot nyújtsunk számára az autóval kapcsolatos kiegészítők beszerelése ügyében. Mi a lehetőségekhez képest igyekszünk minden álmát megvalósítani, hiszen tudjuk, hogy a legtöbb ember számára az autója a rangsorban a második helyet foglalja el, közvetlenül az otthona után.

Concord Nyelviskola

Concord Nyelviskola

A Concord Nyelviskola 1988-ban alakult. Elődjét a Ferihegyi Repülőtéren dolgozó nyelvtanárok alapították 1983-ban. A fő tevékenységünk a cégekhez kihelyezett nyelvoktatás. A világnyelvek mindegyikén folynak nyelvtanfolyamaink a fővárosban és vonzáskörzetében. Közel 350 partnerünk munkatársait segítettük eddig az idegen nyelvek elsajátításában. Nyelviskolánk szakmai célja a korszerű, de egyben a hagyományokat tisztelő nyelvoktatás, ahol komoly hangsúlyt helyezünk a Megrendelőink szakmai nyelvi igényeire.

Céges autó lízing gyors ügyintézéssel

Céges autó lízing gyors ügyintézéssel

Szüksége lenne egy megbízható lízing autóra, vagy egyszerre többre is? Segítségünkkel ez nem lehet akadály! Szolgáltatásaink között személyre szabható és megfizethető tartós bérleti konstrukciókat talál. Tájékozódjon az operatív lízing feltételeiről, előnyeiről weboldalunkon keresztül és döntsön a tervezhető, fix költségek mellett! Céges autó lízing rugalmas futamidővel, akár azonnali elbírálással a Bara Autóparknál. Tudjon meg többet ennek részleteiről elérhetőségeink egyikén! Számítunk az Ön megkeresésére is!

CDM Számítástechnikai Szakközépiskola

CDM Számítástechnikai Szakközépiskola

A Cdm Számítástechnikai Szakközépiskola 2001-ben jött létre azzal a céllal, hogy használható, piacképes szakmát adjon az olyan érettségizett fiatalok kezébe, akik érdeklődnek a média és az informatika iránt. Az azóta már átalakult nappali tagozatos multimédia-fejlesztő képzésben szerzett többéves tapasztalatainkat a 2008/2009-es tanévtől az Informatikai alkalmazásfejlesztő szakma oktatásában kamatoztatjuk. Ez a nappali tagozatos jogviszonnyal járó képzés biztosítja az összes, a középiskolában megszokott juttatást: a családi pótlékot és a diákigazolványt

CD bolt a Budagyöngyében - Hill Records

CD bolt a Budagyöngyében - Hill Records

A 15 éve működő Hill Records CD bolt továbbra is várja a zene rajongóit, mind személyesen a nagy múltú és jó hangulatú budapesti üzletben, mind online cd webshopjában. De nem csak aktuális kínálatunkból vásárolhatsz CD-ket , zenei DVD-ket, egyéni megrendelésre akár ritkaságokat is beszerzünk. Nálunk nincs lehetetlen, mi a kívánságaid CD boltja vagyunk! Nézz szét webshopunkban, vagy gyere be CD boltunkba személyesen, annál is inkább, mert folyamatos akcióinkkal hihetetlen kedvezményekkel juthatsz hozzá a zenei különlegességekhez.

Bürö Panzió Szállás Budán

Bürö Panzió Szállás Budán

A megújult Bürö Panzió családias környezetben, Buda szívében a Moszkva térnél várja kedves vendégeit. Kettő, három, illetve négyágyas szobáink mindegyikében élvezheti a külön fürdőszoba, a légkondicionáló berendezés, a vonalas telefon a színes televízió és a minibár nyújtotta kényelmet. Reggel 8 és 10 óra között legyen a vendégünk egy svédasztalos reggelire! Vendégeink ingyenesen használhatják Internet-kuckónkat, vagy - ha rendelkeznek saját számítógéppel - W-Lan -on keresztül csatlakozhatnak a Világhálóhoz. Ha turistaként érkezik hozzánk, a város főbb nevezetességeit, a Budai Várat, a Margit-szigetet illetve Parlamentet akár egy kellemes séta keretében is megtekintheti. Egy perc alatt gyalog is eljuthat Buda legszínvonalasabb bevásárlóközpontjába, ahol több száz üzlet, kellemes éttermek, mozi, sportolási és szórakozási lehetőségek várják. Ha este nincs kedve kimozdulni, vagy vacsora, színház, szórakozás előtt inna egy kellemes italt, drinkbárunk szeretettel várja 20 és 22 óra között. Éjjel-nappali recepciós szolgálatunkon dolgozó fiatal és segítőkész munkatársaink, megoldják autóbérléssel, programszervezéssel kapcsolatos problémáit, megválaszolják kérdéseit. Legyen a Vendégünk!

Budai Polgár

Budai Polgár

Pesthidegkút újkori történetével mind a mai napig mindössze két, nyomtatásban is megjelent munka foglalkozik. Az egyik Toperczer Oszkár: Pesthidegkút. Helytörténeti barangolások, a másik Hans Kröninger: A pesthidegkúti németség története címmel jelent meg. Dr.Czaga Viktória helytörténész a Klebelsberg Kultúrkúriában július 4-én a II. kerületi Német Kisebbségi Önkormányzat szervezésében az 1946. évi kitelepítés emlékezetére rendezett német napon elhangzott előadásának szerkesztett változatát olvashatják Pesthidegkút kétszáz évéről.

Budai Lakások

Budai Lakások

A legjellemzőbb árfelhajtó tényező a telek elhelyezkedése, lokációja és panorámája mellett, a környezetébe illő, stílusos, igényes épület, és persze a kellemes, gondozott, - vagy szépen kialakítható - nagy méretű kert, amely által az épület kellően szeparált a külvilágtól.

Budai Irgalmasrendi Kórház

Budai Irgalmasrendi Kórház

Sokan köszönhetjük egészségünket a Budai Irgalmasrendi Kórház áldozatos munkájának. A mi támogatásunk is szükséges azonban ahhoz, hogy még több emberen segíthessenek. Az egészségügy nehéz helyzete közismert. Kérjük, felajánlásával vegyen részt Ön is a karácsonyi adománygyűjtésben. Így együtt járulunk hozzá ahhoz, hogy a kórház folytatni tudja gyógyító munkáját és fejlesztéseit - Önökért. Karácsonyi adománygyűjtés az irgalmas gyógyításért.

Hirdetés
Budagyöngye patika

Budagyöngye patika

Az idei tél több oldalról is támadott..., a H1N1 influenza, a szezonális influenza mellett a szokásosnál is gyakoribbak voltak azok a felső légúti megbetegedések, amelyek a háziorvos véleménye szerint szintén vírus-fertőzésre vezethetőek vissza. E megbetegedések szinte mindegyikének kísérője a köhögés. Tekintsük át, mi jellemző a köhögésre, melyek lehetnek az okai, hogyan kezelhető felnőttek, gyermekek esetében.

Brain Turbo

Brain Turbo

Miért válasszam? Mert a brainturboban találtam meg a legnagyobb esélyt arra, hogy egy általam választott idegen nyelven nagyon rövid idő után valóban beszélni tudjak. Sőt a legtöbb összehasonlításban nagyon jól járok. A személyes mentális alkalmasságomat is optimalizálják. Térítésmentesen mutatják be és ha kell ugyancsak térítésmentes szintfelméréssel illesztik be a meglévő tudásomat a megtanulandók sorába. Akkor kezdem amikor akarom, nem kell várnom senkire. Nincs házi feladat és magolnom sem kell, nem terhelnek kikérdezéssel, számonkéréssel. Egyedülálló technikával képben és hangban, az agy mindkét féltekéjébe egyszerre juttatják el a tananyagot, ráadásul annak hosszú távú memória részébe. Mestertrénerek hívják elő és beszédkészségben kötik meg az általam választott idegen nyelvet és csak velem foglalkoznak. Abszolút felszabadultan, stressz mentesen történik mindez és hozzám igazodnak. Még a következő alkalmat/órát is velem egyeztetik. A lehető legkevesebb időráfordítással realizálhatom a vállalt feladatom. Ráadásul a brainturbonak az én sikerem a legfontosabb és nem kell mást tennem, mint bejelentkezni a hozzám (lakhely, munkahely szerint) legközelebbi Brainturbo laborba.

Bőrfiatalító kezelések II. kerület

Bőrfiatalító kezelések II. kerület

Lazítson és élvezze a kényeztetést jól megközelíthető, mégis exkluzív kozmetikai szalonunkban! Bőrfiatalító kezelések széles skálájával, professzionális, gyógynövények erejét hasznosító Mary Cohr, Gigi, és Green Peel kozmetikumokkal, és igényes környezettel várjuk! Próbálja ki gépi kezeléseinket, a végleges szőrtelenítést, a hegek és májfoltok eltüntetésere is alkalmas E-light technológiát, vagy szépüljön Regen alakformáló gépeinket! Kattintson és ismerje meg különleges szolgáltatásainkat! Hívjon bizalommal.

Bona Vox Nyelvstúdió

Bona Vox Nyelvstúdió

A Bona Vox latinul azt jelenti: jó hang, jó szó. A fenti mottó üzenetén túl Nyelvstúdiónk pozitív szemléletet kíván sugározni, és hallgatóinkat folyamatos támogatásunkról szeretnénk biztosítani. Nyelvoktató tanáraink a hallgatókat kortól, iskolázottságtól függetlenül tisztelettel és maximális segítőkészséggel kezelik.

Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Biró Statika Kft

Biró Statika Kft

Mérnöki Iroda egyaránt foglalkozik lakóházak, ipari- és mezőgazdasági épületek statikai tervezésével, áttervezésével, rekonstrukciókkal, valamint épületek kivitelezésének felelős műszaki vezetésével. A Mérnöki Iroda szoros kapcsolatban van építész, épületgépész valamint belső építész, szerkesztő kollégákkal, ezért bármilyen építési munka komplex vagy résztervezése ügyében közvetlenül lehet hozzá fordulni. Mérnöki Iroda vállalja ipar- mezőgazdasági épületek és lakó- vagy családi házak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését, legyen az acél, vasbeton, vagy fa szerkezetből.

BH Fitnesz

BH Fitnesz

Mi a legjobb futópadon végezhető gyakorlat ? A legjobb gyakorlat az, hogy meg fogod tenni .A gyaloglást tartják kezdetben az egyik legjobb választásnak, mert könnyű , biztonságos és hatékony. Az élénk séta is éget annyi kalóriát , mint a futás. Ha edzettségünk megengedi, az élénk séta (gyors gyaloglás) intenzítását tudjuk növelni a futópadon, a hegymenet használatával. Mennyi futásra / gyaloglásra van szükségem? A jó cél sokak számára, mozogni akár 4-6 alkalommal hetente 30 és 90 perc között egy időben . Ne feledje azonban, hogy bármilyen kevés futópad-on végzett mozgás is oly sok előnnyel jár ,ami több, mint a semmi. Hogyan kezdjek hozzá ? Kezdjük azzal, beszél a házi orvosával. Ez különösen fontos, ha nem aktív, ha bármilyen egészségügyi problémája van, ha Ön terhes, vagy idős. Ha már inaktív évek óta, akkor kezdje 10 perces időtartamú gyaloglással vagy ha ereje engedi, gyors sétával minden másnap, és fokozatosan növelje az edzésre fordított időt.

Betty Ingatlan

Betty Ingatlan

Irodánk családi házak, új építésű és használt lakások értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik, elsősorban II.- II/a.- XII. kerületekben, pilisi kistérség területén, Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi, Telki településeken. Ingatlan irodánk 2000 óta sikeresen működik, nagy szakmai háttérrel rendelkezik. Célunk Ügyfeleink számára maximális segítségnyújtás a megfelelő ingatlan megtalálásában. Fontosnak véljük továbbá, hogy a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsunk korrekt, szakszerű és megbízható ügyintézést. Igény esetén vállalunk hitelügyintézést, ügyvédi közreműködést. Előre egyeztetve bármilyen időpontban (akár hétvégén is) fogadjuk kedves Ügyfeleinket. Ingatlant vásárló, illetve bérlő részére szolgáltatásunk ingyenes. Több II/a kerületi, illetve Buda környéki ingatlanirodával dolgozunk társirodaként, annak érdekében, hogy megkíméljük Önöket a felesleges utazásoktól, így irodánkban minden kínálatot egy helyen megtalálnak. Amiért érdemes irodánkat választani a szakmai háttéren kívül a családias hangulat, válasszanak minket, hogy együtt megtalálhassuk az Önök számára legmegfelelőbb otthont ingatlan kínálatunkból.

Tuti menü