Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest 2. kerület linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Best - 2. Kerületi [6. oldal]
részletek »

Budapest 2. kerület képes leírás: Best - 2. Kerületi [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 99 db
Best Buda

Best Buda

Cégünk a Best Buda Ingatlaniroda immár 15 éve működő budai ügynökségként aktív szereplője a budai ingatlanrégiónak. Tevékenységünk ugyanakkor nem korlátozódik kizárólag a budai kerületekre, mivel számos belvárosi ingatlan értékesítésével, és bérbeadásával is büszkélkedhetünk. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók értékes lakások, családi házak, építési telkek, valamint prémium kategóriás luxusingatlanok is. Irodánk néhány éve ipari és kereskedelmi ingatlanokkal bővítette profilját, mely területet nagy tapasztalattal és szakmai gyakorlattal rendelkező külön munkatárs gondoz. Felkészült, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink igényes és megbízható partnerként segítik ügyfeleinket a tökéletes választásban. Folyamatos szakmai képzésekkel, angol, francia és német nyelven törekszünk ügyfeleink részére minőségi ingatlanközvetítő szolgáltatást nyújtani.

BeHappy Angol Nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet.

Beatrix Panzió Hotel

Beatrix Panzió Hotel

A Beatrix Panzió Hotel szobái minden igényt kielégítenek. A kényelmes, fürdőszobával, minibárral, hotel Tv-vel (45 kábel csatorna), telefonnal, internet kapcsolattal (Wifi) és szoba széffel felszerelt hotelszobák garantált pihenést biztosítanak a Budapestre látogatóknak. Egyes apartmanjaink konyhával és légkondicionálóval is felszereltek, melyeket kisgyermekes családoknak, vagy a Budapesten hosszabb időt töltő vendégeinknek ajánlunk. Minden vendégünknek szeretnénk otthonos szabadságot adni, szolgáltatásainkkal pedig valódi kényelmet nyújtani.

Baár - Madas Református Gimnázium

Baár - Madas Református Gimnázium

Az egykori Alsó-Fehér megyében található település szépen hangzó neve hívó szavává, jelképévé vált a lassan egy évtizedes múltra visszatekintő nyári, erdélyi kirándulásainknak. Egész pontosan kilenc évvel ezelőtt vettük fel a kapcsolatot Gudor Botond tiszteletes úrral, a környék több szórványgyülekezetének fiatal lelkipásztorával, aki minden kishitűséget megszégyenítő derűvel és kitartással irányítja a maroknyi magyarság lelki életét. Amint e néhány bevezető sorból is sejthető: a magyarigeni tábor több, mint egyszerű úti élmény. Az Erdély csodáira járó utazót ugyanis a tájnak nemcsak a szépsége érinti meg, hanem a lelke is; mint ahogy az erdélyi magyar nyelvnek sem csak a kifejező ereje ejti rabul, hanem a szavak szeretetteli bölcsessége is. Bizony tanulni és feltöltekezni megyünk a Tündérországba.

b.boom kismama divat

b.boom kismama divat

Babát vársz, és még nem tudod, milyen ruhákban töltsd ezt a különleges 9 hónapot? Ha fontos számodra a kényelem, de nem szeretnéd feladni stílusodat, egyéniségedet a terhesség idejére, akkor válaszd a b.boom kismama divatot! Csapatunk azt a feladatot vállalta, hogy mindig üdítően modern kollekciót állít össze. A nálunk kapható ruhákban továbbra is csinos és divatos maradhatsz egyre gömbölyödő pocakoddal. Ruháinkat a kifutók szezonális trendjei inspirálták, egyedi stílust képviselnek és okosan kidolgozott részleteikkel pedig tökéletesen igazodnak a kismamák változó alakjához.

Autókölcsönzés

Autókölcsönzés

Miért válassza az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. csapatát?Azért mert, két évtizedes tapasztalatunk van az autókölcsönzés területén, ezért mi minden kedves bérlőnk kívánságát kérését rugalmasan teljesítjük. A napi díjat a bérautó átvételétől 24 órás periódusokban számoljuk, így akár 1 napi bérleti díjat is megspórolhat az autóbérlésnél. Bérautóinkra alacsony, minimális kaució letétele szükséges, melyet a bérautó átvételekor előre kell fizetni, és visszafizetése a bérautó visszaadása után azonnal a helyszínen történik. A bérautókat kérésre házhoz is szállítjuk (lakás, nyaraló, utazási iroda, hotel, panzió, Ferihegy repülőtér, stb.). Ezen kívül kisgyermekes bérlőink igényeit szem előtt tartva, ingyen biztosítunk gyermekülést (0-18 kg-ig) az autóbérlés idejére. Kiváló minőségű bérautóinkon mindig jó állapotú az évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal vannak felszerelve.

Assesment and Development Centre

Assesment and Development Centre

Az A-Dc Humánerőforrás Tanácsadó és Szolgáltató Iroda azzal a céllal jött létre, hogy Partnereinek minőségi és ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtson a személyzeti tanácsadás területén. Munkatársaink szakképzett pszichológusok, akik évek óta sikeresen dolgoznak, mint humánerőforrás tanácsadók.

Arcfiatalító kezelés a Mammutban

Arcfiatalító kezelés a Mammutban

Szeretné visszanyerni bőre fiatalságát, de elege van az otthoni, hatástalan arcmaszkokból, pakolásokból? A Levander Nails profi csapatával jól jár! Modern arcfiatalító kezelések,anti-aging kozmetikai kezelések, gyógykozmetika, kéz-és lábápolás egy helyen! Hagyja,hogy kiszakítsuk a szürke hétköznapokból, mert egy kis kényeztetés mindenkinek jár! Képzett és tapasztalt kollégáink várják jelentkézését! Jöjjön és fiatalodjon éveket akár egyetlen kezelés alatt! Szalonunk Budapesten, könnyen megközelíthető helyen várja kedves, szépülni vágyó vendégeit!

Arany Hordó Étterem

Arany Hordó Étterem

Éttermünk a világörökség részét képző Vár negyed szívében található. A ház mely a király főpohárnokának rezidenciája volt, régi idők hangulatát idézi. Az ódon falak közt három szinten várjuk Önt. A 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki terméskövekből kirakott pinceborozónkat. Itt borbemutatókkal-, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk a borbarát vendégeket. Valamint azokat, akik kedvelik a tradicionális magyar konyha ízeit, melyről séfünk Kalocsai Gábor gondoskodik. A borozóban eltöltött idő visszarepíti önt Mátyás király udvarába. Emeleti különtermünk falait lovagkori freskók és vértek díszítik, különleges hangulatot kölcsönözve ezzel vendéglőnknek. Alkalmas helyszínt biztosítva a családi ünnepségektől céges vacsorákig többféle rendezvény lebonyolítására. Tavasztól őszig, pedig teraszunkról csodálhatja a Budai Vár forgatagát és a Mátyás Templom tornyait. Éttermünkben továbbá lehetősége nyílik múlt idéző lakomák elköltésére is. A fogásokat, ahogy az régen is szokás volt, agyagedényekben és nyárson szolgáljuk fel.

Hirdetés
Aquila Életmód és Szabadidő Sportegyesület

Aquila Életmód és Szabadidő Sportegyesület

Az Aquila Életmód és Szabadidő Sportegyesület 1998 szeptemberében alakult két Tf-hallgató fiatalember elhatározásából azzal a céllal, hogy folyton változó világunkban a sport - az általuk szervezett sport - jelentse az állandóságot. Magyarország élsport-központúságát elégelték meg és gondolták úgy, hogy ideje lenne már az amatőr szabadidősportnak is nagyobb teret és lehetőségeket engedni. A kultúrált körülmények közötti sportolás feltétlen híveiként szeretnék elérni, hogy Magyarországon egyre többen és egyre többet mozogjanak és kapcsolódjanak ki a munkában megfáradt emberek. A mozgás öröméért sportolóknak igyekszenek minél több és változatosabb programokat biztosítani.

Amphora Búvár Oktatás

Amphora Búvár Oktatás

Néhány lelkes fiatal búvár 1965-ben alapította az Amphora búvár klubot. Önképzéssel, majd a klub által szervezett közismerten magas színvonalú tanfolyamokon sajátítottuk el az alapokat. Búvármunkákat vállaltunk, ezek bevételéből fedeztük költségeinket. Klubunk a megalakulástól napjainkig önfenntartó. A klubtagsági rendszer sajátos formáját alakítottuk ki. A mai napig megtartottuk a próbaidős, a pártoló, és a rendes tag besorolást, amely később a leigazolt versenyzőkkel és a tiszteletbeli tagokkal bővült. A rendes tagok száma nagyjából állandó: 30-40 fő. A hetvenes évek elején kissé növekedett a tagság összlétszáma, majd a hévízi munkák és az ebből eredő "versenyző eltartási képesség" a nyolcvanas években tovább növelte a klub teljes létszámát. Felszerelésünk a lehetőségekhez képest mindig modern és teljes körű volt. Az első pillanattól kezdve magunk is gyártottunk felszereléseket. A saját készítésű reduktorok ("Amphora Silver"), csapok, lámpák megbízhatóan működtek, egy részük még ma is üzemképes. A klubtagoknak kötelező volt versenyeken indulni, hiszen ettől voltunk sportklub. E "hőskorszakban" is ért el a klub tájékozódási búvárúszásban néhány kiemelkedő eredményt, de inkább az egyéb búvártevékenységben jeleskedtünk. Az 1970-es tiszai árvíznél természetesen jelen volt klubunk is, a mentési munkákból bőven kivettük részünket.

Amadex

Amadex

Cégünk a Amadex Ingatlanközvetítő Kft. budai és belvárosi ingatlanok eladásának, illetve bérbeadásának teljes körű bonyolítását végzi, korrekt ügyintézéssel. Az Ön által eladni, vagy bérbe adni kívánt ingatlant munkatársaink megegyezés szerint a helyszínen felmérik, és 8 éve folyamatosan visszatérő és növekvő ügyfélkörünknek köszönhetően fizetőképes vásárlót, vagy bérlőt keresünk Önnek.

Alpikum Kft.

Alpikum Kft.

Ezúton ajánlom Vállalkozásunkat szíves figyelmébe, melyet 1985-ben alapítottunk építőipari tevékenységi körrel. Kezdetben kőműves,burkoló, festő, ács, tetőfedő, bádogos, lakatos szakmunkásokat tanítottunk be alpin technikára és velük végeztünk építőipari felújításokat. Később megrendelőink igényeit követve bővítettük vállalkozásunk létszámát és gépparkját, nagyobb méretű munkák kivitelezésének elnyerése érdekében. Jelenleg 30 fős alkalmazotti kollektívával és az irányításukkal megbízott művezetőkkel vállaljuk épületek, ipari létesítmények felújítását, beton és fém korrózióvédelmét, homlokzat-felújítását, hő - és csapadékvíz elleni szigetelését, bádogozását. Összetett építőipari feladatok megoldásakor (gabonasilók statikai megerősítése illetve beton korrózióvédelem), szakértőket és a speciális anyagok forgalmazóit vonjuk be ezen építmények műszaki állapotának felmérésére és a szükséges javítási technológia kialakítására.

2. Kerületi Önkormányzat

2. Kerületi Önkormányzat

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának megújult honlapján. Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert - ellentétben számos más településsel - egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

Tuti menü