Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közérdekű - Budapest 2. ker. képes leírás - Budapest 2. kerület.tlap.hu
részletek »

Közérdekű - Budapest 2. ker. - Budapest 2. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Közérdekű - Budapest 2. ker.
Keresés
Találatok száma - 8 db
Szent Lukács Spa Dental Fogászat Budapest

Szent Lukács Spa Dental Fogászat Budapest

Minden igényt kielégítő budapesti fogászatunkat a Lukács fürdő gyönyörű épületében rendeztük be. Magasan képzett specialistáink szaktudása és a legmodernebb berendezések garantálják, hogy Ön elégedett lesz a kezeléssel. Legyen szó egyszerű tömésről, gyökérkezelésről, felnőtt vagy gyermek fogszabályozásról, fogbeültetésről, vagy bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásról, korszerű eljárásaink szavatolják, hogy nálunk a fájdalommentes fogászat nem csak üres frázis. Az elvégzett beavatkozásokra fogorvosaink teljes körű garanciát vállalnak.

Reumaspecialista

Reumaspecialista

Fájdalom-rendelő Budapesten az II. kerületben. Exkluzív magánklinikámon várok mindenkit, aki fájdalmaitól meg kíván szabadulni, akinek fontos a gyors, hatékony és tartós fájdalom-csillapítás, mozgásjavítás, gyógyulás . Kérem, olvassa el honlapomon fájdalomról leírt szakmai anyagokat! Ha meggyőződött, egyedi, speciális, általam alkalmazott aktív reumatológia elméleti hátteréről, keressen fel engem a gyors gyógyulása, fájdalom-megszüntetése, mozgás helyreállítása érdekében!

Rendelőintézet

Rendelőintézet

A II. kerületi lakosság alapellátásának terén intézetünk biztosítja a gyermekfogászati-, körzeti védőnői-, iskolaorvosi-, iskolavédőnői- és háziorvosi ügyeleti ellátásokat. Kerületünkben a felnőtt és gyermek háziorvosi szolgálatok, valamint a felnőtt fogászati alapellátás privatizáltak. A lakosság járóbeteg-szakellátását 6 telephelyen végezzük 28 egészségügyi szakmában, melyet kiegészít gondozói hálózatunk (bőr- és nemi beteg-, onkológiai-, pszichiátriai és tüdőgondozó), valamint a gyermek fogszabályozás és a központi telephelyen működő fogászati röntgen. Fontosnak tartjuk a lakosság preventív ellátását, melyet magasan kvalifikált szakorvosok és szakemberek biztosítanak, mind az alapellátás, mind a szakellátás keretein belül. Vezetésünk törekszik az eszköz és géppark folyamatos karbantartására, illetve frissítésére, hiszen ezek a korrekt betegellátás feltételei. Figyelmet fordítunk rendelőink betegbarát, esztétikus és higiénikus megjelenésére. Minden hozzánk forduló páciens egészsége szívügyünk. Szakmai és emberi hozzáállásunkról, betegeink elégedettsége is tanúskodik, melyet folyamatosan mérünk. Színvonalas működésünket bizonyítja a közel 10 éves ISO 9001:2000 minősítésünk is, melynek megtartására mindenkor figyelmet fordítunk.

Fogorvos - MXdent Rendelő

Fogorvos - MXdent Rendelő

Az MXdent Fogászat teljes körű ellátást nyújt, amelybe ugyanúgy beletartozik a fogtömés vagy a fogpótlás elkészítése, mint a fogfehérítés. Rendelőnkben minden fogorvos kulcsfontosságúnak tartja, hogy a kezelés fájdalommentes legyen. Korszerű technológiával és eszközökkel dolgozunk, amelyek minőségében teljes mértékben megbízunk. Ezért kínálunk garanciát az általunk készített tömésekre, fogpótlásokra és implantátumokra. Könnyen megközelíthető helyen, Budapest II. kerületében várjuk pácienseinket.

Fogászat - Mxdent -

Fogászat - Mxdent -

Az MXdent Fogászat várja kedves pácienseit. Fogorvos rendelőnk kialakítása során igyekeztünk, hogy a lehető legkorszerűbb eszközök segítségével, és szakmai tudásunk legjavával, nyugodt, barátságos körülmények között nyújtsunk minőségi fogászati ellátást minden betegünknek. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő felvilágosításra, a megelőzésre és a szájápolási tanácsadásra is.

Budai Polgár

Budai Polgár

Pesthidegkút újkori történetével mind a mai napig mindössze két, nyomtatásban is megjelent munka foglalkozik. Az egyik Toperczer Oszkár: Pesthidegkút. Helytörténeti barangolások, a másik Hans Kröninger: A pesthidegkúti németség története címmel jelent meg. Dr.Czaga Viktória helytörténész a Klebelsberg Kultúrkúriában július 4-én a II. kerületi Német Kisebbségi Önkormányzat szervezésében az 1946. évi kitelepítés emlékezetére rendezett német napon elhangzott előadásának szerkesztett változatát olvashatják Pesthidegkút kétszáz évéről.

Budagyöngye patika

Budagyöngye patika

Az idei tél több oldalról is támadott..., a H1N1 influenza, a szezonális influenza mellett a szokásosnál is gyakoribbak voltak azok a felső légúti megbetegedések, amelyek a háziorvos véleménye szerint szintén vírus-fertőzésre vezethetőek vissza. E megbetegedések szinte mindegyikének kísérője a köhögés. Tekintsük át, mi jellemző a köhögésre, melyek lehetnek az okai, hogyan kezelhető felnőttek, gyermekek esetében.

2. Kerületi Önkormányzat

2. Kerületi Önkormányzat

Szeretettel köszöntöm Önöket Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának megújult honlapján. Különleges kerület a miénk. A belváros forgataga és a jelentős, szinte érintetlen zöldfelület egyaránt megtalálható nálunk. Különleges ez a városrész azért is, mert növekszik a gyermekek száma, és mert - ellentétben számos más településsel - egyetlen iskolát sem kellett bezárnunk. Minden kerületi érdekű ügyben párbeszédre és együttműködésre törekszünk, a közéletet gyakran mérgező acsarkodás nem hátráltatja törekvéseinket.

Tuti menü