Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskolák - Budapest 2. ker. képes leírás - Budapest 2. kerület.tlap.hu
részletek »

Nyelviskolák - Budapest 2. ker. - Budapest 2. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Nyelviskolák - Budapest 2. ker.
Keresés
Találatok száma - 7 db
International House Nyelviskola

International House Nyelviskola

Az International House Budapest a világ egyik legjelentősebb nyelviskola hálózatának, az International House Világszervezetnek tagja, ami több mint 130 iskolát működtet a világ 40 országában. A budapesti International House nyelviskola (Ih) 1983 óta tagja az International House nemzetközi hálózatának. Ami sikeressé tesz minket, az oktatási módszerünk és a minőség, amihez ragaszkodunk. Minden tanárunk és tanárképző tanárunk elhivatott szakember, szakmájuk legjobbjai.

II. Kerületi Nyelvoktatás

II. Kerületi Nyelvoktatás

10 érv az IBC mellett: akkreditált intézmény, szakképzési alap terhére elszámolható képzések, akkreditált programok, áfa mentesség, évtizedes tapasztalat a céges nyelvoktatás területén, közel 1000 elégedett hallgató, anyanyelvi tanárok-kizárólag nyelvtanári végzettséggel, magas hatékonysági mutatók, proaktív adminisztrációs háttér, 60 fős tanári kar, kurzusok az ország egész területén.

English Gym

English Gym

Magyarországon az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztető foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a gyermekeket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre. Angol nyelvű, vidám, pergő mondókák, dalok adják a "gymnastic" alaphangulatát, ezeknek a ritmusára zajlik a torna, mozgás, játék. A torna 45 perces, a gyerekek angol nyelvű irányítással tornáznak, mozognak, játszanak saját életkoruknak megfelelő módon.

Concord Nyelviskola

Concord Nyelviskola

A Concord Nyelviskola 1988-ban alakult. Elődjét a Ferihegyi Repülőtéren dolgozó nyelvtanárok alapították 1983-ban. A fő tevékenységünk a cégekhez kihelyezett nyelvoktatás. A világnyelvek mindegyikén folynak nyelvtanfolyamaink a fővárosban és vonzáskörzetében. Közel 350 partnerünk munkatársait segítettük eddig az idegen nyelvek elsajátításában. Nyelviskolánk szakmai célja a korszerű, de egyben a hagyományokat tisztelő nyelvoktatás, ahol komoly hangsúlyt helyezünk a Megrendelőink szakmai nyelvi igényeire.

Brain Turbo

Brain Turbo

Miért válasszam? Mert a brainturboban találtam meg a legnagyobb esélyt arra, hogy egy általam választott idegen nyelven nagyon rövid idő után valóban beszélni tudjak. Sőt a legtöbb összehasonlításban nagyon jól járok. A személyes mentális alkalmasságomat is optimalizálják. Térítésmentesen mutatják be és ha kell ugyancsak térítésmentes szintfelméréssel illesztik be a meglévő tudásomat a megtanulandók sorába. Akkor kezdem amikor akarom, nem kell várnom senkire. Nincs házi feladat és magolnom sem kell, nem terhelnek kikérdezéssel, számonkéréssel. Egyedülálló technikával képben és hangban, az agy mindkét féltekéjébe egyszerre juttatják el a tananyagot, ráadásul annak hosszú távú memória részébe. Mestertrénerek hívják elő és beszédkészségben kötik meg az általam választott idegen nyelvet és csak velem foglalkoznak. Abszolút felszabadultan, stressz mentesen történik mindez és hozzám igazodnak. Még a következő alkalmat/órát is velem egyeztetik. A lehető legkevesebb időráfordítással realizálhatom a vállalt feladatom. Ráadásul a brainturbonak az én sikerem a legfontosabb és nem kell mást tennem, mint bejelentkezni a hozzám (lakhely, munkahely szerint) legközelebbi Brainturbo laborba.

Bona Vox Nyelvstúdió

Bona Vox Nyelvstúdió

A Bona Vox latinul azt jelenti: jó hang, jó szó. A fenti mottó üzenetén túl Nyelvstúdiónk pozitív szemléletet kíván sugározni, és hallgatóinkat folyamatos támogatásunkról szeretnénk biztosítani. Nyelvoktató tanáraink a hallgatókat kortól, iskolázottságtól függetlenül tisztelettel és maximális segítőkészséggel kezelik.

BeHappy Angol Nyelviskola

BeHappy Angol Nyelviskola

Nyelviskolánkban igyekszünk egy olyan oldott, támogató, vidám légkört megteremteni, ahol a tanulás nem stressz, hanem öröm. Mindenkivel (így Veled is) közvetlenek és barátságosak vagyunk, nálunk senki sem több, vagy kevesebb, a tanulóknak csak saját maguknak kell megfelelniük. Módszerünk a magántanár és a csoportos nyelvtanulás előnyeit kombinálja a leghatékonyabb tanulás érdekében. Nyelviskolánk különlegessége, hogy Te saját magadnak alakíthatod ki tanfolyami órarendedet.

Tuti menü