Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport - Budapest 2. ker. képes leírás - Budapest 2. kerület.tlap.hu
részletek »

Sport - Budapest 2. ker. - Budapest 2. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Sport - Budapest 2. ker.
Keresés
Találatok száma - 17 db
Top Squash Club

Top Squash Club

A Top-Squash Fallabda Központ a Budapesten a budai belváros legforgalmasabb köztereinek - a Moszkva tér és a Széna tér - közvetlen közelében, a Mammut I. Üzletház 4. emeletén helyezkedik el, a mozi felett. A létesítmény az Üzletház 1998-as megépülése óta fallabda club-ként üzemel. A Top-Squash Fallabda Központ 2006. novemberében nagyszabású felújítási-átalakítási munkálatokat követően nyitotta meg újra kapuit. Az idei év folyamán a club újrafestésére, valamint a squash pályák falainak javítására került sor. Csapatunk mindent megtesz, hogy Ön jól érezze magát a nálunk eltöltött idő alatt!

Squash és Fitness Club

Squash és Fitness Club

A 2. kerület szívében megtalálható sportlétesítmény teremtette meg a mai fallabdázás alapjait. A hazai squash élet kiválóságai itt tanulták meg ezt a rendkívül dinamikus és kreatív labdajátékot. A fallabdát jól kiegészíti az emeleten kialakított fitness terem, korszerűen berendezett kardió és erőgépekkel. A City Squash Club családias hangulatával, törzsközönségével igen közkedvelt a környék lakosai körében. Szolgáltatásaink: - 4 db vakolt típusú squash pálya - 200 m2 fitness terem - Oliver sportbolt - Squash oktatás, gyermek tanfolyamok - Fitness edzők, személyi edzés - bár - Szauna - Húrozás - Masszázs, pedikúr - Rendezvények és versenyek lebonyolítása Budapest, 2. kerület squash és fitness club.

SporingBudo Karate

SporingBudo Karate

Egyesületünk a 2009. évi Magyar Bajnokságon elért 11 arany, 3 ezüst és 3 bronzéremmel idén újra, immár negyedszer nyerte el a legeredményesebb magyar csapatnak járó díszes serleget, melyet dr. Mészáros János a Magyar Karate Szakszövetség elnöke a Budapest Open megnyitóján, ünnepélyes keretek között adott át.

Pro-Nutrion

Pro-Nutrion

Fehérje: minden olyan táplálékkiegészítő, melynek összetétele 55-60%-nál több fehérje, protein összetevőt tartalmaz 100 grammra vetítve. A fehérjék, proteinek részt vesznek az izomépítésben, és alkotják, felépítik az izomzatot. Erősödésre, izmosodásra testsúlykilógramonként 1-3 g/ fehérje/protein felvétele javasolt. Megkülönböztetünk összetételüktől függően különböző fehérje, protein forrásokat. Legnépszerübb a Whey Protein vagy magyarul tejsavó protein, majd következnek a kevert fehérjék, amik tartalmaznak szója, casein, és tejsavó fehérjét. Ezek úgynevezett hosszú hatású fehérjék kategóriába tartoznak, fogyasztásuk lefekvés előtt javasolt. Létezik még tojás fehérje, más néven Egg protein, mely napjainkban drága fehérje forrásnak bizonyul. Tömegnövelő: minden olyan táplálékkiegészítő, mely 100 grammra vetítve 30-40 %-nál kevesebb fehérje, protein összetevőből áll. Mivel a nevében is benne van, hogy tömegnövelő, ezért napi felhasználási igénye 100-150 gramm. Drasztikus, gyors izomnövelők. Rengeteg termék kapható a tömegnövelők csoprtjából, de legnépszerübbek, leghatásosabbak a 15%-os fehérjetartalmúak. Shop ajánlat: Nutrend Mass Gain 14 tömegnövelő! Zsírégető: minden olyan zsírégető tartozik a zsírégetők csoportjába, amik összetételüknél fogva testsúlycsökkenést eredményez.

Önvédelem oktatás

Önvédelem oktatás

Önvédelem Akadémia - hatásos önvédelmi óra a fűvárosban. A küzdősportok az önfejlesztés színes akadémiái. Közéjük tartoznak az Önvédelem Akadémián tanított különféle stílusok is. A technikai mozzanatokon kívül türelmességet, tiszteletadást és önismeretet oktatnak a mesterek. A legtöbb embernek az önvédelem olyan cselekedetek összefoglalását jelképezi, amelyek segítségével el tudjuk hárítani az felénk irányuló támadásokat, és adott esetben egy hatásos visszatámadással véglegesen kihátráljunk a nem kívánt helyzetből. Lényeges felismerni, hogy a harcművészet gyakorlása, így az önvédelem sem valamiféle egyházi vagy bölcseleti cselekvés (taoista, buddhista filozófiák tanulmányozása) hanem ennél sokkal több, egy spirituális út.

Net Corner Tenisz Pálya

Net Corner Tenisz Pálya

Kellemes hangulatú klubunkba várunk mindenkit, aki szívesen üti el idejét teniszezéssel. Salakos pályáinkon (amelyek télen fedettek) teniszoktatást is vállalunk mind felnőttek, mind gyermekek számára! Érdeklődni lehet telefonon, de a pályafoglalás személyesen történik!

Harmónia Táncklub

Harmónia Táncklub

Ez a Magyarországon, Budapesten 1987-ben alapított, társastáncokkal foglalkozó klub képviseli az alternatív, de ugyanakkor kulturált és állandóan bulizó-bálozó-társasági életet kedvelő táncosok / fiatalok / örök ifjak társaságát! Nálunk számíthatsz sok mosolyra, barátokra, rengeteg eseményre, a társastánc keretein belül! Forgasd hasznosan honlapunkat, mely rendszeresen bővül az aktuális információkkal.

Harcművészet Akadémia

Harcművészet Akadémia

A harcművészet kifejezés alatt alapjában véve az olyan áramlatokat szoktuk érteni, amelyek mögött egy spirituális tartalom is van. Ilyenek például a következők: aikido, kung fu, tai chi, stb. Általunk oktatott kung fu irányzatok a következők: Xing Yi Quan, Chen Taiji Quan Shaolin Duan Quan. Fontosabb a harcművészetben a tökéletes harc, illetve a szép diadal, mint a hatásos harc. Ezekből következik, hogy egy szép küzdelemben alul maradni akár lehet győzelem is. A harcművészet a fizikum és a szellem művészete testi oldalról nézve. Az ember egyik legkorábbi igényén a védekező és támadó ösztönein alapul. A harcművészet és a küzdősport szavakat sokszor ugyanabban jelentésben használják. Lényeges felismerni, hogy a különböző küzdősport/harcművészeti fajtákat megnézve a két szó és tartalmuk között óriási a különbség.

Futópad pláza

Futópad pláza

A legnagyobb futópad kínálat a magyar futópadok piacán! Futópad szállítás: Ingyen az ország egész területére! Menete: online vagy telefonos futópad megrendelése után, értékesítő munkatársunk felhívja Önt telefonon kiszállítási időpont egyeztetésre, és futárral küldjük az Önnel egyeztetett időpontban. Budapesten a futópadok beüzemelése ingyenes!!! Ha megbízható futópad márkában gondolkodik, vagy szeretné a legnagyobb futópad kínálatot egy helyen látni, keresse a futopad-plaza üzleteit!

Hirdetés
Futópad diszkont

Futópad diszkont

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Az áruházban található termékek között a 'Termékek' menüpont segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat. Az 'Akciós termékek' kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a 'készlet erejéig' megjelölés. A 'Többet olcsóbban' menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Az 'Újdonságok' menüpontban találhatók a webáruház kínálatában újonnan megjelenő termékek. Ha bővebb információt szeretne kapni egy termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a 'Termék részletek' oldalra jut el. Webáruházunkban megjelenített termék árak bruttó árak, az ÁFA összegét is tartalmazzák.

Futópad depo

Futópad depo

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelzi a kereskedő. Az 'Információk' menüpontban megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Futópad

Futópad

Futópad vásárlás előtt, nézze meg a legújabb futópad értékelésünket és minősítésünket. Több mint 30 Magyarországon megvásárolható futópadot vizsgáltak meg a szakértők, felhasználók, és a fogyasztók . Az Ő véleményeik, és visszajelzéseik alapján állítottuk össze a következő futópad értékelést. A futópadok értékelésnél a következőben leírt tulajdonságokat vettük alapul: Futópad Motor A futópad motor az egyik legfontosabb összetevő futópad vásárlásnál. Ez adja meg a futószőnyeg sebességét és teljesítményét. Ha összehasonlítjuk a futópad motorok teljesítményét, akkor mindig a folyamatos teljesítményt vegyük alapul és ne a maximális lóerőt. A csúcs teljesítmény általában jóval magasabb de rövidebb ideig tart, mint egy folyamatos teljesítmény. A futópad folyamatos teljesítménye jobban segít számunkra meghatározni, hogy mely futópad a legalkalmasabb edzésünk elvégzéséhez. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a motor lóereje annál nagyobb teljesítménnyel tud működni a folyamatos terhelésnél. Sajnos nincs hivatalos előírás a futópad folyamatos terhelésének kiszámítására, ezért gyakran a futópad gyártók eltúlozzák a tényleges, folyamatos lóerő nagyságát. A futópad garanciális háttere, gyakran tükrözi a motor minőségét. Az 1 éves garanciás futópad helyett a 2 éves vagy annál hosszabb garanciaidő, a minőségi futópad motorra utalhat.

Fitneszgépek

Fitneszgépek

Fitneszgépek, kondigépek és egyéb sporteszközök - mindent egy helyen! A Fitneszgepek weboldala egy magyar fitneszgép, kondigép kiskereskedés, mely hatalmas választékú futópad, elliptika, szobakerékpár és kondigép márkák, mint a BH Fitness, Body Solid, LifeGear, Powerline, Steelflex, Ruiling Rising, Kettler, Robust, Bremshey, Tunturi, Panatta, Body Sculture, NordicTrack és Pro-Form kínálatával találkozhat. Vásároljon kizárólag az importőrtől! Megvalósítjuk, megtervezzük álmai konditermét, jöjjön be hozzánk személyesen vagy hívja fitnesz szakértő kollégánkat.

Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

BH Fitnesz

BH Fitnesz

Mi a legjobb futópadon végezhető gyakorlat ? A legjobb gyakorlat az, hogy meg fogod tenni .A gyaloglást tartják kezdetben az egyik legjobb választásnak, mert könnyű , biztonságos és hatékony. Az élénk séta is éget annyi kalóriát , mint a futás. Ha edzettségünk megengedi, az élénk séta (gyors gyaloglás) intenzítását tudjuk növelni a futópadon, a hegymenet használatával. Mennyi futásra / gyaloglásra van szükségem? A jó cél sokak számára, mozogni akár 4-6 alkalommal hetente 30 és 90 perc között egy időben . Ne feledje azonban, hogy bármilyen kevés futópad-on végzett mozgás is oly sok előnnyel jár ,ami több, mint a semmi. Hogyan kezdjek hozzá ? Kezdjük azzal, beszél a házi orvosával. Ez különösen fontos, ha nem aktív, ha bármilyen egészségügyi problémája van, ha Ön terhes, vagy idős. Ha már inaktív évek óta, akkor kezdje 10 perces időtartamú gyaloglással vagy ha ereje engedi, gyors sétával minden másnap, és fokozatosan növelje az edzésre fordított időt.

Aquila Életmód és Szabadidő Sportegyesület

Aquila Életmód és Szabadidő Sportegyesület

Az Aquila Életmód és Szabadidő Sportegyesület 1998 szeptemberében alakult két Tf-hallgató fiatalember elhatározásából azzal a céllal, hogy folyton változó világunkban a sport - az általuk szervezett sport - jelentse az állandóságot. Magyarország élsport-központúságát elégelték meg és gondolták úgy, hogy ideje lenne már az amatőr szabadidősportnak is nagyobb teret és lehetőségeket engedni. A kultúrált körülmények közötti sportolás feltétlen híveiként szeretnék elérni, hogy Magyarországon egyre többen és egyre többet mozogjanak és kapcsolódjanak ki a munkában megfáradt emberek. A mozgás öröméért sportolóknak igyekszenek minél több és változatosabb programokat biztosítani.

Amphora Búvár Oktatás

Amphora Búvár Oktatás

Néhány lelkes fiatal búvár 1965-ben alapította az Amphora búvár klubot. Önképzéssel, majd a klub által szervezett közismerten magas színvonalú tanfolyamokon sajátítottuk el az alapokat. Búvármunkákat vállaltunk, ezek bevételéből fedeztük költségeinket. Klubunk a megalakulástól napjainkig önfenntartó. A klubtagsági rendszer sajátos formáját alakítottuk ki. A mai napig megtartottuk a próbaidős, a pártoló, és a rendes tag besorolást, amely később a leigazolt versenyzőkkel és a tiszteletbeli tagokkal bővült. A rendes tagok száma nagyjából állandó: 30-40 fő. A hetvenes évek elején kissé növekedett a tagság összlétszáma, majd a hévízi munkák és az ebből eredő "versenyző eltartási képesség" a nyolcvanas években tovább növelte a klub teljes létszámát. Felszerelésünk a lehetőségekhez képest mindig modern és teljes körű volt. Az első pillanattól kezdve magunk is gyártottunk felszereléseket. A saját készítésű reduktorok ("Amphora Silver"), csapok, lámpák megbízhatóan működtek, egy részük még ma is üzemképes. A klubtagoknak kötelező volt versenyeken indulni, hiszen ettől voltunk sportklub. E "hőskorszakban" is ért el a klub tájékozódási búvárúszásban néhány kiemelkedő eredményt, de inkább az egyéb búvártevékenységben jeleskedtünk. Az 1970-es tiszai árvíznél természetesen jelen volt klubunk is, a mentési munkákból bőven kivettük részünket.

Tuti menü