Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók - Budapest 2. ker. képes leírás - Budapest 2. kerület.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - Budapest 2. ker. - Budapest 2. kerület.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: budapest2ker.tlap.hu » Szolgáltatók - Budapest 2. ker.
Keresés
Találatok száma - 30 db
Weboldal készítés olcsón

Weboldal készítés olcsón

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgáltatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége van oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállalkozások internetes megjelenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Vasuta Kazán - Fűtésrendszer

Vasuta Kazán - Fűtésrendszer

Engedje meg, hogy bemutassam cégünket, melyet 1976-ban alapítottam, és amely azóta működik folyamatosan a magyar piacon. A Magyarországon forgalomban lévő minden típusú kazán, kazánházi, használati melegvíz előállító berendezések, fűtésrendszerek tervezését, telepítését, kötelező felülvizsgálatát, szervizelését, javítását, felújítását és üzemeltetését végezzük. Üzletkörünk közintézmények, diplomáciai testületek, irodaházak, ipari üzemek, szállodák, kórházak, iskolák, óvodák, társasházak, stb. akiknek szerződéses alapon nyújtunk szerviz tevékenységet. Kidolgozott zárt technológiánkkal és folyamatos, tervszerű, hibamegelőző karbantartással, valamint felügyeleti rendszerünkkel energia megtakarítást érnek el szerződéses partnereink. Cégünk személyi állománya magasan kvalifikált szakemberekből áll. Átalánydíjas karbantartási szerződések esetén a zökkenőmentes szolgáltatás érdekében az év minden napján folyamatosan, éjjel-nappal ügyeletet tartunk élő diszpécser szolgálattal és Call Center működtetésével.

Utazási iroda Budapest - V.ker

Utazási iroda Budapest - V.ker

A Morton's Utazási Iroda nagyszerű utazás lehetőségeket kínál a Rómába utazni vágyók számára. Több éjszakát utak Rómába, akár 100.000 forint alatt is! Róma mellett, a világ minden tájára(New York, Milánó, Kanári-szigetek, Dominikai Köztársaság, stb.) kínálnak a vásárlóknak utakat, kedvező árakon. Az oldalukon található repülőjegy kereső alkalmazás használatával, mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb utazást. Utazás lehetőségeik folyamatosan frissülnek és bővülnek, újabb és újabb utakkal.

Thai Moonlight Massage

Thai Moonlight Massage

Többféle thai masszázzsal állunk vendégeink rendelkezésére. Professzionális masszázs szolgáltatásaink között a hagyományos thai masszázs mellett szerepel a talpmasszázs, aromaterápiás és gyógynövénygőzös (herbál) olajmasszázs. A masszázs képes megelőzni és gyógyítani számos betegséget, elődeink is előszeretettel alkalmazták a masszázs jótékony hatását! Jöjjön el egy pihentető, regeneráló masszázsra hozzánk! A thai masszázs segít Önnek visszaszerezni frissességét, enyhíti fáradtságát, sőt fájdalmat is képes csillapítani. Nyugtatja, serkenti a lelket és a testet. A thai masszázs javítja a vérkeringést és a nyirokkeringést, így könnyebb a szervezet méregtelenítése is. A masszázs stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket. A masszázs során érzéssel végzett nyújtások és húzások oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát. Masszázs után frissnek és ruganyosnak érezzük magunkat. Érezhető, mennyivel könnyebben mozgunk! Izmaink merevsége, betokozódása megszűnik. Masszázsszalon Budán, a Rózsadomb lábánál Masszázs szalonunkban igyekeztük megteremteni a teljes relaxációhoz szükséges feltételeket: a kellemes megvilágítás, a csendes meditatív zene, a lágy keleti illatok, a legfinomabb teák nagy választéka mind nyugtatólag hatnak. Hagyja maga mögött a nagyváros zaját! Nálunk rálelhet a tökéletes pihenésre, ellazulásra.

Térkőmester

Térkőmester

Nauzer Zoltánnak hívnak, fiatal, agilis, józan életű építőipari szakember. Eredeti szakmámat tekintve épületburkolóként végeztem 1990 - ben a 14. kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Szakmámban 15 évig dolgoztam, de pár éve magával ragadott a térkövek világa, melyben azóta is aktívan tevékenykedem. A térkövezéssel kapcsolatos pályafutásomat Budapesten a 15.-kerületi Répszolg Kht.-nál kezdtem, mint alkalmazott, de éreztem magamban annyi ambíciót, hogy kilépjek az akkori cég alkalmazásából és saját céget alapítsak. Munkámat tekintve tiszta, precíz, megfontolt jellemű emberként ismernek és e tulajdonságokat a beosztottjaimtól is maximálisan elvárom és megkövetelem. Jelenleg is, aktívan részt veszek a kivitelezés fizikai részében is, mert szeretem a térkövek nyújtotta alkotói tevékenységet, amely visszatükrözi a kezem munkáját és jóleső érzéssel tölt el a megrendelő elégedettsége az elkészült munka átadásakor.

Számítógép szervíz és kereskedés - PontStudio

Számítógép szervíz és kereskedés - PontStudio

Online áruházunkban verhetetlen árakon beszerezheti a következő termékeket: laptop, netbook, számítógép, monitor, nyomtató és kiegészítők, merevlemez, memóriakártya, szoftverek. Ezeken kívül használt eszközökkel, és szervizzel állunk vásárlóink rendelkezésére. Kiemelt termékként értékesítjük a magyar találmányként jegyzett Leonar3Do tervező szoftvert, melyet üzletünkben élőben is kipróbálhatod. A Leonar3Do alapvető értéke, hogy a forgalomban levő közönséges személyi számítógépek konfigurációit komplett 3D munkakörnyezetté képes kiegészíteni, mégpedig úgy, hogy a világon elsőként és egyedülálló módon elégíti ki a tömegfelhasználás elvárásait.

PKF hungary

PKF hungary

A Pkf budapesti irodája 1992-ben alakult, magyar könyvvizsgálók tulajdonában áll és 1996 óta a Pkf International teljes jogú tagja, Magyarország területére szóló kizárólagos jogosítvánnyal.Irodánk az elmúlt évek során jelentős hazai és nemzetközi szakmai tapasztaltra tett szert, mára a 10 legnagyobb nemzetközi könyvvizsgáló cég egyike Magyarországon. A tagság feltétele a magas minőségű szolgáltatás, amelyet a Pkf International minőségbiztosítási rendszere garantál.

Parner Ingatlanközvetítés

Parner Ingatlanközvetítés

Irodánk, Buda II/A kerület tapasztalt ingatlan specialistájaként, a legnagyobb választékban foglalkozik budai, pesthidegkúti ingatlanok adás-vételének szakszerű közvetítésével. Ajánlataink között számos ingatlan található a francia iskola és az amerikai iskola közelében is, illetve a környékbeli agglomerációban (Solymár, Nagykovácsi, Remeteszőlős). Honlapunkat rendszeresen frissítjük, így elavult, aktualitását vesztett információkkal nem fog találkozni!

Panoráma Röntgen - VIP Dentala Budapest

Panoráma Röntgen - VIP Dentala Budapest

A korszerű képalkotó technológia a pontos fogászati diagnózis felállításának alapfeltétele. Panoráma röntgen felvételeink segítségével a probléma könnyen lokalizálható, a kezelés egyszerűen tervezhető. Szakképzett munkatársaink szeretettel várják második kerületi rendelőnkben, a Tölgyfa utcában. VIP Dental fogászati röntgen még szombaton is. Sürgős fogászati ellátás esetén is állunk rendelkezésére, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetőek vagyunk.

Hirdetés
Matracok, ágyak

Matracok, ágyak

Profilunk matracok, matracvédők, ágyak, ágyrácsok, ágyneműk, párnák, paplanok, felületjavítók, gyermekáruk értékesítése. Próbálja ki otthon matracainkat melyek egyedi méretre, formára készített termékek. Kínálatunkban közel 400 féle termék, több mint 110 matractípus van. Ha a leírások, képek alapján nem tud dönteni, jöjjön el mintaboltjaink valamelyikébe és próbálja ki a matracot, tapintsa, nézze meg egyéb termékeinket. Üzleteink, kereskedelmi partnereink készségesen állnak rendelkezésükre és adnak személyre szabott tanácsokat a legmegfelelőbb ágyneműk, ágyak kiválasztásában.

Már-Ton

Már-Ton

Cégünk 1994-ben alakult. Fő szakterületünk a professzionális hangosítások, tájékoztató rendszerek, konferencia- és tolmácsrendszerek tervezése, gyártása és üzembe helyezése. Korábbi szakmai és vezetői gyakorlatomat felhasználva hoztam létre a vállalkozást, melyet a Beagban és más a szakmával foglalkozó vállalkozásban szereztem. Az általunk tervezett berendezések, rendszerek megvalósításánál fontos szempont az egyszerű kezelhetőség, a megbízhatóság és a jó minőség. Tervezéskor az egyedi igényeknek legjobban megfelelő áramköri megoldásokat készítjük el. Mikrofonoknak és hangsugárzóknak a felhasználó szempontjából megfelelő típust választjuk ki. A tervezésen és kivitelezésen túl vállaljuk rendszereink karbantartását is.

Luxusbau Kft.

Luxusbau Kft.

Legfontosabb szempontunk, hogy az igényes külső megjelenés és környezet hosszútávon megbízható, színvonalas belső műszaki megoldásokkal és részletkialakításokkal párosulva tartósan és gazdaságosan szolgálja a ügyfeleink igényeit.

Londra Üzleti Megoldások

Londra Üzleti Megoldások

Kis, rugalmas, de tapasztalt és hatékony ügynökség vagyunk. Partnereink között jól ismert márkákkal bíró multinacionális cégek, kis- és közepes hazai vállalatok és mikro vállalkozások is megtalálhatók. Mindannyian megtalálják nálunk, amire szükségük van. Mert számunkra az elkötelezettség, az Ügyfél iránti figyelem és odaadás nem az elköltött büdzsé nagyságától függ.

L.C. Bt. Fordító Iroda

L.C. Bt. Fordító Iroda

Az L.C. Szolgáltató Betéti Társaság - rövid nevén L.C. Bt. - 1990. december 5-én alakult, elsődlegesen fordítási és tolmácsolási feladatok ellátására, illetve ezen tevékenységek szervezésére. Az iroda mindezek mellett saját tolmácstechnikai berendezések biztosításával is segíti Ügyfelei számára az igényes rendezvényszervezést és lebonyolítást.

Könyvelés

Könyvelés

Társaságunk számos nagyvállalati, kis- és középvállalati referenciával rendelkezik mind a hazai, mind a multinacionális környezetben működő vállalatok körében. Profilunkat bővítettük a megrendelőink egyre gyakoribb igénye szerint, a tavalyi évben jócskán megnövekedett vagyonosodási vizsgálatra történő felkészítéssel és képviselettel is.

Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Kampányfelügyelet Magyarország Kft.

Szeretné ha weboldala látogatottsági adatai növekednének? Honlap készítéssel vagy pedig webáruházának beindításával kapcsolatban lenne szüksége segítéségre? A Kampányfelügyelet Magyarország Kft. minden ilyen esetben tud optimális megoldást kínálni Önnek! Szolgáltatásaink között megtalálhatók a Google hirdetések, a Youtube hirdetések, a webfejlesztői tevékenységek, a keresőoptimalizálás és egyéb közösségi szolgáltatások is. A részletekért tekintse meg honlapunkat, ahol betekintést nyerhet eddigi referencia munkáinkba is! Forduljon hozzánk bizalommal, biztosíthatjuk róla, hogy nem fog csalódni! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkat illetően, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Implantcenter fogászat

Implantcenter fogászat

Az Implantcenter - Budapest 2. kerületében- egyik legkorszerűbben felszerelt fogászat és szájsebészet klinikája. Pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, komplex fogászati és szájsebészeti ellátást biztosítjuk kiemelkedő ár-érték arányban. Magasan kvalifikált szakembereink, a legújabb és legmodernebb gépeket, eszközöket használják. Tudják, hogy mindenki egészséges, szép fogakat és tökéletes, ragyogó mosolyt szeretne. Ennek elérése csak gondosan megtervezett és kivitelezett fogászati kezelésekkel érhető el. Klinikánk ezt a gondosságot nyújtja Önnek. Munkánkat átszövi az empátia, az emberközpontú hozzáállás, mellyel már a recepciós pultnál találkozik a Páciens. Ez az emberközpontúság visszaköszön a fogorvosi széktől a kezelést követő kontrollvizsgálatok befejezéséig. A kapcsolatfelvételt követően elsődleges feladatunk a Pácienseink félelmének eloszlatása, olyan páciens-orvos viszony kialakítása, amely a bizalomra épül. Érezzék biztonságban magukat a fogorvosi székben, merjék vállalni a szükséges beavatkozást, kialakítva bennük az igényt a rendszeres fogápolásra.

Tuti menü